DETAILS + DREAMING

Tämä kirjoitus osallistuu taloon.comin  blogikilpailuun sisustusniksit.fi

Moikka! Tulin jakaaman näin torstain kunniaksi teille muutamia yksityiskohtia meikäläisen huoneesta. Mun huoneesta tosiaankin löytyy aika paljon valkoista ja ruskeeta sekä hieman myös tumman sinistä, joka on ihan lemppari! 
Ihan lemppari juttu mun huoneessa on tuo Ikeasta ostettu nojatuoli, (joka tosin on ihan vaatteiden peitossa tälläkin hetkellä...) jossa voi rentoutua, tehdä läksyjä sekä tietenkin katsoa Netflixiä

Postauksen ideana on kuitenkin jakaa kodissaan käyttämä sisustusniksi, joten kokosin kaksi kollaasia meikäläisen unelma jutskista!
living room
Ensimmäinen kollaasii vastaa ns. olohuonetta, josta oisi ihan huippua löytyä tumma laminaatti-/parketti-/puulattia, hyvänä esimerkkinä tumma Domestic Extra-laminaattilattia. Värimaailma olisi puolestaan aika samanlainen mitä sen mun huoneessa nytkin on ja ihan mahtava lisänä olisi nätti jalkalamppu (jonka pistin muuten hetki sitten tilaukseen taloon.comista, eli Vermont-lattiavalaisin) sekä kuviollinen matto, koska tälläkin hetkellä mun huoneesta löytyy vain perustylsä karvamatto.


bedroom
Toisesta kollaasista puoleestään löytyy vähän tummempaa ilmettä, jossa seinäkin värin on vaihtunut tummansiniseen! Tästä kollaasista löytyy myös AIVAN ihana pöytälamppu, jonka kotiuttaisin ihan välittömästi mikäli rahaa vain olisi kuten myöskin ton yöpöydän.

Mitäs tykkäilitte näistä kollaaseista? Ja kumpi miellytti teidän silmää enemmän?

Tätä tekstiä voitte käydä äänestämässä TÄLLÄ sivulla ja äänestäjien kesken arvotaan akkuruuvinväännin (arvo 469€). Aikaa äänestää on 30.11.2014 asti!

-Viivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti