WISH LIST

Moikka! Kokosin tänään taas tälläisen perinteisen toivelistan näin joulun alla. En siis oo todellakaan pyytämässä tätä kaikkea joululahjaksi ja osaan ois tarkotus säästääkkin sitä rahaa ihan ite.

wish list

1. Ensimmäisenä multa löytyy Daniel Wellingtonin kello, mustalla rannekkeella ja hopeisella kellotaululla. Täähän multa löytyi myöskin toivelistalta viime vuonna ja kuten päätellä voi niin ei se sillon mulle vielä kotiutunut joten nyt laitan peukut pystyyn jos tällä kertaa tupsahtaisi! :)
2. Ihan varmana juttuna mulla on leffaliput, lahjakortit ja erityisesti se raha, koska siitä saisi jo vähän säästöjä ehkä jopa macbookkiin!
3. Uusi puhelin. Ei oo mitenkään välttämätön, mutta mikäli joulupukki mulle tollasen (iPhone 5s mustana) toisi niin äitikin hyötyis siitä saamalla mun  nykyisen :D Aika turha toivo kuitenkin.
4. Ipadiin suojakuoret. Mulla hajos meikäläisen ipadista näyttö Turkissa (taino tuli pieni halkeama) joten ois tosi kiva saada tähän jotkut suojaavat ja nätit kuoret!
5. Oon monesta paikasta yrittänyt ettiä tollasia matkalatureita, jotka on tosin ollut kuitenkin hieman liian kalliita itelle ostettavaksi, joten päätin sen nyt tähän listalle laittaa!
6. Oon puolisen vuotta nyt aktiivisesti haaveillut tosta Macbook Pro:sta, kun tämä mun nykyinen Samsungin läppäri on hidastunut reilun vuoden aikana tosi paljon ja eikä tää Windows 8:kaa oo se mikään paras käyttöjärjestelmä mulle. Aion tähän kuitenkin säästää rahat itse suurimmasta osasta mitä saan/tienaan mahdollista kesätöistä ensi vuonna.
7. Oon TOSITOSI pitkään haaveillut tollasesta Gantin tummansinisestä college-paidasta, oisko ees niin ihana!

Löytyykös teidän toivelistoilta näitä samoja juttuja?

Meikäläinen suuntaa nyt tästä koneen ääreltä kirjottelemaan äikän esseetä Tuntemattomasta sotilaasta, joka on oikeesti varmaan tylsin kirja jota oon koskaan lukenut!

-Viivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti