CHRISTMAS 2014

Meikäläisen jouluaatto aamu alkoi perinteiseen tapaan riisipuuroa syöden ja nyt katsoin jopa toista kertaa Lumiukon ainakin osittain. 12 katottiin taas jälleen kerran joulurauhan julistus, ja sen jälkeen ruvettiinkin odottelemaan Johannaa ja laitettiin sauna päälle! Meikäläinen ei oo mikään kovin innokas saunoja, koska mulle tulee lähes joka kerta ihan sika huono olo, mutta pakkohan se nyt jouluna on siellä käydä! 

Saunan jälkeen äiti pisti laatikot ja lihapullat uuniin ja sitten vaan odoteltiinkin niitten lämpeämistä. Neljän aikaan mentiinkn ruokapöytään ja eihän siinä mennyt ku maksimissaan puol tuntia ennen ku kaikki oli siivottu ja odoteltiin vaan lahjojen jakoa... :D Lahjojen jälkeen suunnattiin kahvittelemaan ja sen jälkeen korkattiinkin tuo uusi trivial pelailemalla sitä vielä!
Meillä on nyt monta vuotta ollut tapana viettää jouluaatto kotosalla ja sitten käydä mummolla ja vaarillal joulupäivänä syömässä sekä tapaninpäivänä vielä mammalla. Joulupäivänä siis periteitä noudattaen suunnattiinkin mummolle ja vaarille syömään ja ennen ruokaa avattiin vielä muutamat lahjat, mitkä pukki oli sinne vahingossa tuonut ;)
Tapaninpäivänä napattiinkin Samuelkin mammalle mukaan syömään ja nyt näin ties kuinka monen jouluruoka lautasellisen jälkeen voinkin hyvillä mielin todeta, että onnek joulu on tosiaankin vaan kerran vuodessa!
Joulupukki oli tänä vuonna muistanut mua tosi mieluisilla ja tarpeellisilla joululahjoilla, joten haluaisitteko te nähdä täällä jonkunlaista postausta meikäläisen joululahjoista? :)

-Viivi-

11 kommenttia:

 1. Juu tee postaus joululahjoistas !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli on kiinnostusta, mutta joo se tulee varmaan tänne tässä viikon sisällä! :)

   Poista
 2. Nyt, kun alkaa 2015 ni tee sen jälkeen eka vlogi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tonhan vois ottaa jopa uuden vuoden lupaukseksi! Voisin vaikka kuvata joululahjat videolle, mikäli muistan :'D

   Poista
 3. tee huoneen esittely videolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on jo kaks aikasempaa sellasta, että saman tyylinen kuin ne vai? :)

   Poista
 4. Jos teet vidoita tubeen, voit saada enemmän lukijoita ja sinne tilaajia :3;3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa okeii, mun täytyy harkita videoitten tekemistä vielä vähäsen kun tuntuu ehkä vähän hassulta puhua kameralle :/

   Poista
 5. Tee videoo, kun oot jo näin kauan postaillut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mä voin ens vuoden puolella koittaa tehä ihan sellasta missä höpöttelisin, oon kuitenkin todennäköisesti tekemässä tästä meikäläisen vuoden vaihteesta jonkunlaista videota! :)

   Poista
 6. Anonyymi1/1/15 20:40

  Oioiii ! Odotan innolla :3

  VastaaPoista