PARASTA JUST NYT

Oon huomannut, että monta kertaa täällä mun blogissa korostuu niitä useita negatiivisiä puolia positiivisten sijaan joten tuon ajatuksen innoittamana ajattelin tulla kertomaan tänne vaihteeksi sellaisia asioita jotka saa mulle sen hyvän fiiliksen näin torstai iltana!

♥ 36 päivän päässä häämöttävä täysi-ikäistyminen. Mulla on siis synttärit tammikuun 16päivä, vihdoinkin! Oon siis odotellut tätä siitä lähtien kun täytin 17 ja nyt viimeinkin se on lähellä.

♥ Joulun odotus. Rakastan joulua oikeesti ihan yli kaiken ja musta on ihan mahtavaa ostaa läheisille joululahjoja! Mun joulufiiliksen kruunais vielä jos tännekin sitä lunta sataisi!

♥ Viikko joululomaan. Mulla on koulussa tällä hetkellä oikeesti raskas jakso ja odotan jo innolla pientä breikkiä koulusta.

♥ Huomiset pikkujoulut. Ollaan suunniteltu nyt niitä viimeiset pari kuukautta ja käsitelty ihan sika paljon juttuja niihin liittyen ja huomisen jälkeen ne on (vihdoinkin) ohi, eli yks asia vähemmä stressattavaa!
♥ We
itin selailu ennen nukkumaan menoa. Mulla on käynyt tosi monena iltana niin, että oon ennen nukkumaan menoa selaillun kaikkia ihania inspiroivia kuvia puhelimelta.

♥ Helmikuussa olevat Wanhojen tanssit. Mulla on ihan huiipu hyvä fiilis tulevista tansseista varsinkin. koska saan ne Samuelin kanssa tanssia ja myöskin kun me osataan Sampan kanssa lähes kaikki tähän asti harjoitelluista!


♥ Glögi ja itsetehdyt joulupiparit. Mulla on joka vuosi ollut tapana juoda ennen joulua ihan tosi paljon glögiä ja tänä vuonna tein ihan ensimmäistä kertaa itse piparitaikinan sen sijaan, että olisi tyytynyt kaupan valmistaikinaan. Pysykää muuten kuulolla, kun tosta taikinasta on tulossa ohjetta myöskin tänne blogin puolelle!

♥ Huomenna starttaava viikonloppu! Tarviiko tämä edes mitään selittelyjä.. :D

Mitäs te tykkäätte tälläisistä postauksista ylipäänsä? 

-Viivi-

1 kommentti:

  1. Tykkäsin todella paljon! Ja viikonloppuna me tehdään joulusiivousta (ainakin kuusen alta :D ) ja laitetaan kuusi <3

    VastaaPoista