WEEK 49

Viime viikkoinen katsaus tulee tosiaan hieman myöhässä tänään kun menin melkein suoraan koulusta Samuelille ja sitten kun tulin kotiin, niin tyydyin kattelemaan Dexteriä Netflixistä, suosittelen tätä sarjaa muuten ihan ehdottomasti!
Maanataina superväsyneenä mantsan tunnilla // läksyjä, läksyjä ja läksyjä... // tiistaina mulla pääs jalkaan taaskin nuo cheap mondayn farkut, on muuten ihan huippuihanat! // mulla oli keskiviikkona ihan kamala migreeni, joten jäin vaan Hinnin kanssa nukkumaan
Keskiviikkona Hinun kanssa lenkillä // Viime torstaina Samppa oli meillä yötä ja sen sai oikein raahata aamulla sängystä ylös, kuten Hinninkin... // Torstaina menossa koululle // Kävästiin Noran kanssa ranuilla torstaina kun meidän lukiossa oli esittelyilta ja koulupäivä veny 11tunnin mittaseksi...
Perjantaista peilikuvaa kun meillä oli koululla itsenäisyyspäiväjuhla // Kävästiin perjantaina Samuelin kanssa kattomassa tuo Labyrintti ja sitä ennen kävästiin pikasille jouluostoksilla ja huomenna ois taas tarkotus mennä uudestaan, jes!
Nojuu sitä Wanhojen tanssimekkoa taas... // Lauantaina käytiin äitin ja Samuelin kanssa ajelemassa ja Johannan luona // Mulla oli oikeesti tosi tyylikäs asukokonaisuus koko viikonlopun päällä... // Maisteliltiin tota Jouluomena-siideriä samalla kun katseltiin Linnan juhlia.

Mitäs mieltä te ootte näistä viikkokatsaus-postauksista ylipäänsä, että jatkanko näiden tekemistä vielä ensi vuoden puolellakin?

-Viivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti