WEEK 52

Vihdoinkin tää meikäläisen huone on sellasessa kondiksessa, että se miellyttää jopa meikäläisenkin silmää // Tiistaina käytiin äitin kanssa Turussa ja treffattiin siellä mummo, vaari ja meikäläisen täti perheineen. Samalla reissulla korkkasinkin jo laatikossa pölyttyneet UGGit! // Joku muukin tais olla hieman innoissaan lahjoista.. :D // Jouluaattona Lumiukkoa katsellessa.
Menossa joulusaunaan. Luin kesällä ton kyseisen kirjan jo suomeksi, joten nyt oiskin haastena lukea se englanniksi! // Naamaräpsyä jouluaatolta // Sneakpeekkiä meikäläisen muutamista lahjoista // Lossista otettua maisemakuvaa joulupäivältä.
Tapaninpäivänä menossa mammalle syömään // Vietettiin Sampan kanssa perjantaina ihan super rentoa iltaa katsoen Suomen peliä ja syöden ihan överisti konvehteja // Lauantaina vietettiin Sampan kanssa koko päivä kahestaan ja käytiin kattomassa TPS-Lukko peliä, TAAS...
 Käytiin lauantaina myöskin kattomassa tuo uusin Hobitti ja vitsit kun oli hyvä! // Ostin Hinnille tollasen ihan äly suuren pehmoapinan joululahjaksi ja voi kun se on niiin ihastunut siihen <3 // Hinnin kanssa eilen lenkillä tuolla aika jäätävässä pakkasessa.

Tää olikin sitten viiminen viikkokatsaus tän vuoden puolella ja mitäs te ootte mieltä, että pitäiskö jatkaa tätä vielä ensi vuoden puolella? :-) Ja hei mitäs mieltä te ootte tästä blogin uudesta, hieman talvisemmasta bannerista?!

-Viivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti