JOULULAHJOJA ♥

Oon monet kerrat ihastellut noita Iittalan Essence valkkarilaseja, ja nyt vihdoinkin on hiukan helpompi alottaa näiden keräily!
Paketeista paljastu myöskin uusi Triviali, koska ne meidän kaks aikasempaa oli hiukan vaikeempia kysymyksiltään, niin ehkä nyt mulla ja Sampallakin ois mahdollisuus voittaa! Meikäläisen paketeista paljastus myöskin toi selfie-tikku, koska äiti oli kuulemma kyllästynyt mun tylsiin samanlaisiin kuviin.. :D
Joulupukki oli myöskin muistanut mua aika isolla määrällä paitoja ja ekana paketista paljastus Hollisterin pinkki kotipaita, sekä toisesta paketista kolme ihan perus t-paitaa, joille on oikeesti ihan aina tarvetta!
Tätä Gantin tummansinistä collegepaitaa olinkin jo ties kuinka pitkään ja olin oikeestaan täyttä hymyä loppu illan (ja okei pari päivää sen jälkeenkin...) kun tämä sieltä paketista paljastui! 
Toinen ihan super toivottu juttu oli juurin tämä Daniel Wellingtonin kello, jota toivoin jo vuotta aikasemminkin joululahjaksi ja tähän pätee oikeestaan saman kun tuohon Gantin collegepaitaan! 
 Ihmiset ilmiselvästi tuntee mut ihan tosi hyvin, koska jouluna niistä paketeista paljastus paljon toivottuja ja ihan täysiä nappivalintoja! Yks niistä oli tämä Pentikin super nätti kynttilätuikku, jonka seurana oli kynttiläpaketti sekä tulitikut!

Näiden lisäksi paketeista paljastui tosi paljon karkkia, super lämmin kaulahuivi, Samuelin lapsuuskuva ♥, 7 leffalippua, rahaa, pikkulaukku, muutamia juttuja omaa kotia varten sekä lahjakortteja! Eli ihan jätti-iso kiitos jokaiselle! 

Mitäs te saitte lahjaksi? :-)

-Viivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti