SAME OLD

Moikka taas teille sinne ruutujen toiselle puolelle! Tosiaan viime keskiviikkona oli paluu koulun penkille vähän alle kolmen viikon jälkeen ja siis tarviikon mun edes sanoa, että miten väsynyt oon ollut tän viimsisen viikon! Tälläkin hetkellä kirjottelen tätä postausta silmät ihan ristissä ja voin vaan arvata mitenkä monta kirjotusvirhettä tästä tulee löytymään :D
Mutta niin mitä mulle sitten kuulukaan. Meikäläisellä alkaapi pikkuhiljaan stressi kasvamaan tulevista Wanhojen tansseista ja sitä ei ainakaan helpota se, että oon vielä sen lisäksi vastuussa siitä koko tapahtumasta IIK! Wanhojen lisäksi tässä lähestyy koeviikko taas jälleen kerran aika vauhdilla, onneksi sain kuitenkin just tässä hetki sitten tehtyä ruotsin ja enkun aineet (palautukset huomenna) ja nyt ei tarvii enään niitä sitten stressata! 

Kouluun liityvien jutskien lisäksi mua stressaa tää blogi, eniten juurikin se ettei mulla oo tälle ihan niin paljon aikaa kun haluisin ja koska kun kolmen jälkeen pääsee koulusta niin on toi valoisuus ihan tosi heikohkoa joten ei tuu niitä kuviakaan otettua, ihan mälsää! Onneks nää päivät kuitenkin pitenee koko ajan ja kohta sitä valoa on yllinkyllin!
 Nyt meikäläinen kuitenkin suuntaa naamapesun kautta unten maille jotta huomennakin jaksais joitain tehdä!

-Viivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti