TAPPOFLUNSSA

Mä oon viettänyt tän keskiviikon kotona parannellessa tätä mun viikon kestänyttä flunssaa, eipä ois pahempaan aikaan tää voinut alkaa, koska en tiettykään viittinyt olla tän takia koeviikolla pois ja wanhoihin on enää 8päivää (APUA!!). Tulin nyt kuitenkin jakamaan muutamia kuvia tältä viikolta täältä peiton alta.
Tilasin joku aika sitten Ginasta tälläsen valkosen gollegepaidan, koska mulla oli vaan yksi mikä menee harmaitten collegeitten kanssa. :D
 Oon tänään ottanu kaikkia vitamiineja, juonu finrexiniä, kaakaota ja sekä tietty syöny appelsiiniä, että jos näillä sen flunssan sais selätettyä mahdollisimman nopeesti ja huomenna pääsis takasin kouluun! Mutta joo meikäläinen suuntaakin nyt takasin Vampyyripäiväkirjojen neljännen tuottarin pariin!

-Viivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti