WANHAT 2015

Nyt vuorossa onkin postaus kauan odotetusta prinsessapäivästä! Meiän lukiossa on ollut perinteenä, että torstai-illalla tanssitaan perheelle ja ystäville ja perjantai päivä kierellään ala-ja yläkouluissa, sekä tietty tanssitaan lukion ykkösille ja kakkosille, jotka ei itse tanssi. Monet varmaan teistä tietääkin, että tanssisin tosiaan Wanhat Samuelin kanssa enkä vois olla oikeesti yhtään tyytyväisempi, koska tuskimpa mulla ois kenenkään muun kanssa ollut noin hauskaa tanssia.

No mutta enivei, mulla oli torstai aamulla kampaaja kaheksan aikaan ja päätysin pitkän mietinnän jälkeen tollaseen lettinutturaan ja sehän oli oikeesti ihan nappivalinta! Ei tarvinnu stressata kiharoista ja yöllä nukkumisesta ihan niin paljoa. Kampaajan jälkeen suuntasinkin Inglottiin meikkiä varten ja meikin jälkeen tulinkin sitten jo kotiin odottelemaan iltaa ja tansseja! Tanssit meni kokonaisuudessaan hyvin (vaikka tosin muutamia virheitä sinne sekaan mahtukin, mutta otettiin ne Sampan kanssa huumorilla ja ollaan nyt jälkeen päin naureskeltukkin niille oikeen urakalla!) ja kokonaisfiilis noista kahdesta päivästä on oikeesti ihan katossa. Harmi vaan, että noi oli sellanen kerran elämässä kokemus, koska kyllähän sitä hiukan useemminkin vois vetästä prinsessamekon päälle ja pyörähdellä lattialla muutamat kerrat.
DSC_0184blog DSC_9267blog DSC_9349blog DSC_9436blog DSC_9406blog DSC_9344blog
Perjantaina kun saatiin viimeset tanssit vedettyä ja kuvat räpsittyä niin alkokin olemaan jo pieni väsymys ja meinattiin Sampan kanssa jättää jatkotkin välistä, onneks ei tosin niin tehty koska ne oli ihan huikea päätös mahtaville tansseille! Ja risteilyllä jatketaankin sitten samalla porukalla!

 -Viivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti