ODOTTELUA

Ai mitäkö odotan tulevilta kuukausilta?

Mun ja Samuelin vuospäivää, päätettiin tänä vuonna juhlia sitä leffassa käymisellä sekä päätettiin lähteä risteilylle kahestaan vähän vajaan kahen viikon päästä. Se varsinainen päivä on kuitenkin tasan viikon päästä! Jaiks!

Koeviikon loppumista, enää kaks koetta jäljellä. Huomenna yhteiskuntaopin ja torstaina terveystiedon ja koeviikon jälkeenhän alkaa toi miniloma, ei yhtään hullumpi ajotus siis!
CSC_9718blog
Mahdollista kesäduuni paikkaa. Oon käyny nyt viimisen viikon sisällä kahessa eri haastattelussa ja yhessä työpaikka infossa. Toivottavasti jostain se duunipaikka tällekkin kesälle löytyis!

Kunnon kevät-ilmoja! Täällä on pari päivää satanu vettä kun ämpäristä kaatamalla ja pikkuhiljaa meikäläinenkin alkaa kaipaamaan sitä ihanaa auringonpaistetta ja lämpöä!
DSC_9738blog
"Kesäloman" alkamista ja ylppäreihin lukemista, pidätte mua varmaan ihan hulluna ton takia... :D Odotan just sitä lukemista sen takia, että alkais pikkuhiljaa lähestyä ne kirjotukset ja se kuuluisa valkolakki! Oisin ihan valmis jo opiskelemaan sitä tiettyä juttua ja odotan sitä innolla!

Vähän lyhyemmältä aikaväliltä löytyy myös Samuelin valmistumisen odottelu, niin hassua että sillä on jo kohta ammatti! Tästä tulikin mieleen, että voisin kehitellä sille jotain valmistujaislahjaa vähän aikasemmin kun edellisenä päivänä...
DSC_9708blog
Sitä, että saisin autokoulun viimeisenkin vaiheen suoritettua mahdollisimman nopeesti ettei tarvis enään näitä autokoulu-juttuja sen enempään miettiä. Tosin äiti on varmaan noita enemmän miettiny sitte loppujen lopuksi... :D

Vappua, mulle vappu on ollut aina sellanen varma kesän tulon merkki ja sitähän se on vielä edelleenkin! Tänä vuonna sitä vois juhlistaakkin vähän enemmän ku aikasempina vuosina. 

Ootan myös ihan sikana tän vuoden ekoja grillivartaita! En tiedä mitään parempaa grilliherkkua kun ne. 
DSC_9714blog
Mitä te tykkäsitte tälläisestä erilaisemmasta postauksesta? :-)

-Viivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti