WEEK 10

Milläs mullakaan se viikko lähtis käyntiin, kun katsauksella edelliseen viikkoon!

week10.1
Söin melkeen koko viikon makaronilaatikkoa, jonka tekasin tossa maanantaina ennen teoriatuntia // Keskiviikko aamuna olikin hiukan masentavampi näkymä kun lähettiin Hinnin kanssa lenkille... Ihan liian nopeesti se kevätfiilis katoski... // Keskiviikon koko mustaa asua, tais vähän masentaa ihan ilmojenkin puolesta eikä kyllä mikään ihme // Hinnin kanssa päikkäreillä
week10.2
Torstaina puolestaan aurinko paistokin ihan kunnolla ja tehtiinkin Hinnin kanssa normaalia pidempi lenkki ihan vaan sen kunniaks! // Torstaina taas mun surkuhupaisat kokkaustaidot pääsi vauhtiinsa... Tein ihan liian hyvää ruokaa, mutta se oli vaan liian tulista, ehkä sit ens kerralla ilman noita chilejä... :D // Noh, pakkohan se nyt oli tulla tää laittamaan, kun parani viime viikkosesta... // Koulussa taas, hiukan alkaa jo tympimään, missä se kesäloma... :')
week10.3
Vietettiin perjantaita Sampan kanssa tosi rauhallisissa merkeissä ja katottiin jakso Dexteriäkin (eipä vaan iskeny Samppaan ihan samalla tavalla ku muhun...) // Löysin netistä parhaan quoten nyt vähään aikaan ja tuskimpa se mitään enempiä selittelyjä tarvitsee! // Lauantai-illalla käytiin Sampan, Joonaksen ja Roosan kanssa Hesellä syömässä ja sieltä tultiinkin viettämään iltaa vielä meille muutamaks tunniks // Hinnin kanssa iltalenkillä eilen. Ihan super piristävää tollanen auringonpaiste!

-Viivi-

1 kommentti: