FEELING SICK

Oon tänään ollu koko päivän kotona, koska mulla alko eilen huononemaan niin paljon et oli vaan pakko jäädä kotiin ja koittaa parantua. Oon nyt kiskonu buranaa melkeempä kaksin käsin (okei yks illalla ja yks tänään ku heräsin... :'D) ja pikkuhiljaa alkaa mun äänikin palautumaan, onneks! Ois ollu muuten tylsää peruuttaa huomiset menot tän takia.
DSC_9842blog
Oon tänään tehnyt vähän rästiin jääneitä koulujuttuja ja vielä ois eessä enkun aineen teko, jonka palautus mulla vähän myöhästys justkin tän olon takia! Muut koulujutut alkaakin olla sit jo hoidettu tältä viikolta eli huomenna saakin keskittyä vaan hyvään seuraan ja toivottavasti ihan huippuun leffaan! Ollaan siis Sampan kanssa menossa kattomaan se Outolintu-sarjan toinen osa, Insurgent huomenna.
DSC_9857blog
Korkkasin tänään mun mustavalkosen Taika-mukin ja pakko hehkutaa täälläkin, että tää on vaan niiin kiva astiasto! Aluks mulla oli näitä kohtaan vähän ristiriitaset tunteet, mutta nyt voisin tuhlata mun kaikki rahat astioihin!
DSC_9830blog
Käytiin eilen Myllyssä ennen kun tulin kipeeksi, kun kävin ostamassa takin mistä oon haaveillu jo viime syksystä asti! Näin ekaa kertaa tän perjantaina ja lauantaina mun oli ihan pakko palata sovittamaan tätä ja se oli sitten taas menoa! Mun kuitenkin piti myydä muutamat Converset, jolle ei oo ollu käyttöä, että sain tän hommattua. Laitan tästä varmaan ihan lähiaikoina lisää kuvia joten pysykääpä kuulolla!

-Viiv-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti