LAZY MORNING

Moikka kaikille ja kivaa alkanutta viikkoa, toivottavasti se on tosin alkanu paremmin kun allekirjoittaneella. Mulla on siis vieläkin ihan kauhea flunssa ja oli vaan parempi jäädä kotiin, alkaa tosin vähän tympiä tällänen tekemättömyys nyt kun on maannu kaks päivää vaan sängyn pohjalla. 

Tein tänään kuitenkin piristykseksi hiukan paremman aamupalan kun yleensä, eli toisin sanoen tein aamupalaa ylipäätään. Mulle ei oo ikinä maistunu mikään heti heräämisen jälkeen ja kouluaamusin mulla ei oo ees aikaa tehä mitään kun nukun ennemmin hetken kauemmin. 
DSC_9898blog
DSC_9900blog
DSC_9902blog
Oon tänään viettäny koko päivän Netflixin ja koulu juttujen parissa ja kohta mun pitäiskin vielä viimestellä äikän vastausteksti ja lukee enkun sanariin. Onneks tää tautikin alkaa tästä pikkuhiljaa väistymään, koska meillä on ihan super kivat vappu-suunnitelmat tiedossa, mutta niistä lisää hei myöhemmin!

-Viivi-

2 kommenttia:

 1. Moi, mulla on sulle haaste! :)

  http://sweetsweetplanet.blogspot.fi/2015/05/challenge-time.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn tsekkaamassa ton ja koitan toteuttaa mahdollisimman nopeesti! :-)

   Poista