RANDOMS

Mulla on koneella ihan sika paljon julkaisemattomia kuvia ja aattelin, että nyt vois olla hyvä aika kertoa tänne vähän kuulumisia ja saada ainakin muutma kuva julkaistuksi tänne!
DSC_9751blog
DSC_9754blog
Oon tällä viikolla VIHDOINKIN siivonnut mun huoneen, olihan se aika läävä myönnetään. Nyt se alkaa taas muistuttaa huonetta ja ehkä se ois jopa viihtyisämpikin nyt!
DSC_9763blog
Grillattiin tällä viikolla myös ekaa kertaa kavereiten kanssa ja oli tosiaan vähän kylmä... Ehkä nyt vois vaan kärsivällisesti ootella ilmojen lämpenemistä ja sitten seuraavan kerran!
DSC_9771blog
DSC_9774blog
Pidettiin Samuelin kanssa oikeen herkuttelu loman aloitus kun eilen käytiin ostamassa iso kasa irtokarkkeja ja tänään tehtiin puolestaan tortilloja pitkästä aikaa. Vähän näyttää ankeelta noi täytteet, mut eipä mun ainakaan tulis laitettua muuta tonne tortillojen väliin vaikka oliskin enemmän vaihtoehtoja.
DSC_9776blog
Tänään mulla onkin kulunut aika hyvin sen jälkeen kun kävin heittämässä Samuelin kotiin. Oon lähinnä kattonu koko ajan netflixistä Arrowia (toisen kauden vika jakso nyt, iiks!) ja syönyt noita eilisiä irtsareita samalla. 

Nyt jatkan kuitenkin tän kattomista ja palailen tänne viimestään uusimman viikkokatsauksen kerra ellen sitten saa jotain supermahtavaa postausideaa tai inspiraatiota!

-Viivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti