OHI ON...

... koeviikko meinaan. Mulla oli tänään viiminen koe ja vihdoinkin voi huokasta helpotuksesta kun ei tarvii enää pariin viikkoon lukea. On mulla tosin vielä pari koulujuttua tekemättä, mutta ne nyt on tosi nopeesti hoidettu! Tuntuu vaan hiukan hassulta, että mitäs sitä nyt tekis aina kun kotiin pääsee ja mistä sitä oikeen enään stressaiskaan, okei onhan mulla syksyllä tiedossa kahet kirjotukset niin eiköhän sitä lukemista ja stressiä riitä vaikka muillekkin...
DSC_0013blog
DSC_0017blog
DSC_9998blog
Mulla ei oo tälle kesällä kovinkaan paljon mitään suunnitelmia kirjoituksiin lukemisen ja töiden lisäksi ja työtkin mulla alkaa vasta heinäkuun puolessa välissä joten tässähän vois melkeen keksiä mitä vaan tekemistä. Nyt suuntaan tekemään viimisetkin koulujutut pois alta ennen ku alotan kunnon lomailun!

-Viivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti