PUHELINKUVA KUULUMISIA

Oottekin varmaan jo huomanneet, ettei meikäläisestä oo kuulunut täällä blogissa reiluun pariin viikkoon mitään ja syynä tähän laiskuuteen onkin se ettei mulla oo oikeesti aika tai jaksaminen riittänyt, eipä mulla ole myöskään ollut mitään julkaisemis kelpoisia kuvia kamerassa ja puhelimeenkin  niitä on kertynyt ihan liian vähän. Ajattelin nyt kuitenkin tulla vihdoinkin takaisin tänne blogin pariin ja alotetaankin heti pienimuotoisella kuulumis-postauksella!
kuulumisia1
Kouluun menossa, toi uus takki onkin ollut varsinainen lemppari, oon meinaan vetänyt sen päälle ehkä hiukan liiankin usein // Tehtiin pari viikkoa takaperin Samuelin kanssa lettuja ja ei vitsit kun ne oli ihan huippuja tuoreiden mansikoiden kanssa! // Koulun jälkeen välipalaksi vesimelonia ja mansikoita; ehkä kaks parasta kesäherkkua ikinä // Ompas mulla ollut tosi mansikka-painotteinen ruokavalio lähiaikoina... Voin kyllä puolustukseksi sanoa, että ne saa lähes kaiken maistumaan paremmalta!
kuulumisia2
Keksin hyöty käyttöä ylijääneelle kermavaahdolle ja mansikoille, lopputuloksena tais olla kuitenkin että vaan noi mansikat päätys parempiin suihin // Ihan super siisti letti! En ite ikinä osais tehä tollasta eli hyvä vaan että meidän koulusta löytyy tollanen lettitaituri // Suurin muutos tässä tauon aikana on ollut tää mun uus kesätukka! Kävin keskiviikkona pitkän harkinnan jälkeen leikauttamassa mun tukkaani muutaman sentin lyhyemmäksi ja samalla värjättiin tukka tummemmaksi sekä tehtiin liukuvärjäys! Arvatkaapa kuinka monta kertaa on tuntunut hiuksia harjatessa, että tukka loppuis kesken. // No kukapas muukaan kun mun pieni söpöläinen

Koitan palailla tänne taas mahdollisimman pian, koska mulla on pyörinyt ihan super paljon postausideoita nyt päässä, mutta niistä lisää myöhemmin! Kivaa sunnuntai-iltaa kaikille!

-Viivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti