VALMISTUJAISLAHJAKSI

Monet teistä varmasti vieläkin pähkäilee, että mitä ostaisi valmistuneelle kaverille, poikasystävälle, tyttöystävälle, sisarelle tai kenelle vaan lahjaksi. Mulla oli ihan sama tilanne vielä viikko takaperin, mutta selvisin kuitenkin jokaisen lahjan hommaamisesta, mulla valmistuukin tänä vuonna monta kaveria poikaystävän lisäksi joten lahjojen ostelua riittikin. Nämä meikäläisen ideatkin perustuu aika paljolti siihen, mitä juurinkin mun kaverit on toivoneet ja siihen, että mitä mä itse haluisin lahjaksi jos valmistuisin nyt.
valmistuneelle
1. Astiat ja aterimet
Astiat on aina hyvä lahja jos tietää esimerkiksi kerääkö valmistunut jotain tiettyä astiastoa tai mistä valmistunut pitää.

2. Lakanat
Lakanat on ihan satavarma ostos, koska niille varmasti tulee käyttöä ja osa niistä saattaa olla aika hintavia jolloin opiskelija ei välttämättä raaski niihin itse käyttää rahaa.

3. Maljakot
Monet on valittanut siitä, että aina tulee maljakoita ja ties mitä vaaseja lahjaksi, mutta mitäs sitten jos joskus tulevaisuudessa sulle tuodaan kukkia eikä oo mitään paikkaa nättiä maljakkoa mihin ne pistäisi, tietty maljakko on kuitenkin parempi lahja tytölle kuin pojalle!

4. Raha ja lahjakortit
Mikäli pää lyö tyhjää lahjaa keksittäessä, kannattaa enemmin antaa valmistuneelle lahjaksi rahaa taikka lahjakortti valmistuneen lemppariliikkeeseen, näin varmistetaan ainakin se, että lahja on mieluinen ja sille tulee käyttöä!

5. Kello 
Kello on ihan tosi hyvä lahja poika- tai tyttöystävälle ja jollei ihan varma ole, että millainen kello olisi valmistuneen mieleen niin aina voi ostaa lahjakortit vaikka timanttisille, että valmistunut voi itse kellonsa valita!

Mitäs mieltä  te siellä ruudun toisella puolella olitte näistä ideoista? Ja ootteko tänä vuonna valmistuneet samaa mieltä näistä vai menikö nää ihan ties minne?

-Viivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti