PUHELIMESTA

Moikka taas ja oikeen kivaa alkanutta viikonloppua tyypit! Mulla on kertynyt puhelimeen ihan tosi paljon kuvia viimisiltä päiviltä ja ajattelin nyt perjantain kunniaksi tulla jakamaan niistä osan teidänki kanssa.
blogi1
Yks lauantai vietin hiukan reilut kolme tuntia ootellen Samppaa lääkäristä, jossa sillä meni kuitenkin vaan 20minuuttia, mutta jonot oli aika hirmuset kuulemma // Yks päivä Hinnin kanssa lenkillä kun ulkona tarkeni jo T-paidalla! // Rankan shoppailu-reissun päätteksi suunnattiin Samuelin kanssa Arnoldsiin kahville ja donitseille // Uudet ihanaakin ihanammat korkkarit! 
blogi2 Kävin HIUKAN viime tipassa ostamassa mekon Roosan ja Sampan valmistujaisiin, käyttöön se pääsi jo heti seuraavana päivänä... :'D // Nopeet syömiset ennen kun suuntasin Roosan ylppäreihin // Pari kuvaa valmistuneiden kanssa!
blogi3
Sampan kanssa jätskeillä, oli muuten ihan super hyvää toi kyseinen jätski! // Viime viikolla menossa Turkuun hissan kurssille Noran ja Pepin kanssa // Ooteltiin jokirannassa seuraavaan museoon menoa // Oon taas kuluttanut Netflixiä oikeen urakalla, tälläkin hetkellä mulla pyörii tossa taustalla kaksnelosen eka tuottari!
blogi4
Vietettiin koko viime viikonloppu mökillä, tarkotksena oli tietenkin ottaa aurinkoa, mutta ilmat ei ollut ihan parhaimmasta päästä niin se jäikin sitten väliin // Tehtiin lauantaina pitkästä aikaa vartaita, mun suurinta herkkua ehdottomasti! Voisin syödä noita ties miten kauan putkeen kyllästymättä... // Käytiin äitin ja iskän kanssa ostamassa mulle uudet aurinkolasit ja nyt vaan ihmettelen, että miten oon voinu pärjätä sellasilla seittemän euron halppislaseilla!
blogi5
Käytiin maanantaina Roosan kanssa Loviisan aitassa ja pakko myöntää, että mua ei välttämättä sais päästää sinne meinaan löydän sieltä aina toinen toistaan ihanempia juttuja! // Tiistaina heitettiin Roosan ja Hinnin kanssa vähän alle kuuden kilsa lenkki tuolla ihanassa auringonpaisteessa // Hinni ihan ryytyneenä lenkin jälkeen // Oon tällä viikolla siivonnut VIHDOIN mun huoneen, tosin vielä se lattia kaipais pesua, mutta sen nyt ehtii vaikka huomenna!

Nyt puolestaan jatkan tätä kaksnelosen tuijottelua, joten palaillaan tänne myöhemmin!

-Viivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti