TALLINN

Vietettiin koko eilinen päivä Samuelin kanssa Tallinnassa syöden ja shoppaillen. Meillä oli herätys soimassa puoli kolmelta yöllä ja tien päälle lähettiinkin jo hiukan ennen neljää. Mentiin Tallinnan 7.30 laivalla ja vietettiin siellä kävellen reilu kymmenen tuntia! Rankinta koko reisussa oli varmaan yöllä ajaminen takaisin kotiin, molempia meinaan väsytti ihan törkeesti, mutta selvittiin kuitenkin ehjinä perille!

Mulla tarttu kameraan tosi vähän kuvia kun koitin samalla kuvata tänne pienimuotoista videota, jonka kasaamisen alotankin jo tän päivän puolella eli toivottavasti saan jaettua sen täällä teidän kanssa mahdollisimman nopeesti! 

DSC_0589blog
Vaihettiin kuskia suunnillen puolessa välissä matkaa, että toinen sai ees hetken aikaa lepäiltyä siinä vieressä. Ei kumpikaan tosin viittitty ruveta nukkumaan siinä vieressä, oishan se meinaan aika ankeeta ajaa yksinään tollasta pidempää matkaa kun toinen vetää vieressä sikeitä.
DSC_0601blog
Heti kun päästiin maihin niin suunnattiin kiertelemään ostoskeskuksia, mun ehdoton lemppari noista oli se Rotermannin kortteli! Sieltä löytyy tosissaan mm. Pull & Bear, Stradivarius ja Bershka, multa tosin tarttu sieltä mukaan vaan college-paita Pull & Bearista, mutta se olikin ihan super kiva joten ei haittaa yhtään.
DSC_0605blog
DSC_0615blog
DSC_0618blog
DSC_0630blog
Aamupäivän kauppakeskusten kiertelyn jälkeen suunnattiinkin kävelemään ympäri Vanhaankaupunkiin kävelemään ja ettimään jotakin ruokapaikkaa, sitä kuitenkaan löytämättä. Ei viittitty tuhlata kahtakymppiä ruokaan mistä ei oo mitään takeita joten päätettiin suosiolla mennä syömään Viru keskuksen Amarilloon burgerit.
DSC_0632blog
Kun käveltiin Vanhastakaupungista Viru keskukselle päin niin bongattiinkin katu täynnä toinen toistaan ihanempia kukkakojuja ja arvatkaapa vaan kaks kertaa oliko Samuel ihan kypsä siihen mun ihasteluun... 
DSC_0636blog
No siellä Amarillossa, mulle tää oli toinen kerta kyseisessä mestassa ja paljon mukavampi myös! Viime kerralla onnistuin todennäköisesti tilaamaan koko ruokalistan pahimman burgerin joten siitä viisastuneena koitinkin eri burgeria tällä kertaa, eikä ollut todellakaan pettymys. 
DSC_0651blog
Samuel tais kyllästyä just sen verran, että aatteli ostaa mulle kukkakimpun ihan vaan että päästäis liikkelle siitä yhdeltä kadulta eikä jumitettais siinä loppupäivää!

Nyt mun täytyy jo mennä kun ollaan menossa Roosalle ja Samppa on ihan just tossa pihalla. Kivaa sunnuntaita kaikille!

-Viivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti