MITÄ MULLE KUULUU?

Rupesin tässä torstai-illan kuluksi miettimään, että mitä mulle oikeen kuuluu. Suoraan sanottuna en oo itekkään ihan varma, teen kahta kesätyötä ja stressaan kirjotuksista joten kuten arvata saattaakin, niin välillä on parempia ja välillä ei niin hyviä päiviä. Tälläkin viikolla mulla on töitä joka päivänä ja ens viikolla vielä perjantaihin asti joten tässä on menossa tämmönen kevyt 12päivän työputki, sentään lohduttaa aina se kun näkee miten paljon sitä rahaa tilille on tullutkaan palkkapäivänä joten eiköhän tääkin tästä suju!

Mulla on kanssa myös yks huippu kiva juttu tiedossa, joka jaksaakin tsemppaamaan kirjotuksiin lukiessa ja töitä tehdessä. Ollaan meinaan lähdössä Samuelin kanssa lokakuussa Alanyaan! Katottiin ihan aluks matkoja New Yorkiin ja Pittsburghiin, mutta kun meiltä kummaltakaan ei löydy ikää sen vertaa jotta voitaisiin vuokrata auto siellä ja välimatkat taittuisi vähän helpommin, niin päätettiin siirtää se reissu tulevaisuuteen ja lähteä tuttuun ja turvalliseen Alanyaan. Haluttiin vielä erityisesti lähteä syksyllä reissuun, sen kunniaksi että mä oon siihen mennessä selviytynyt ekoista kirjotuksista ja koska tammikuussa Samuelia puolestaan kutsuu armeijan vihreät. 

Nyt mun täytyy kuitenkin suunnata piakkoin tekemään huomiset eväät töihin ja sitten nukkumaan, mulla meinaan herätys pärähtää soimaan hiukan kuuden jälkeen ja ois ihan kiva ehtiä tehä aamulla jotain muutakin kun vetästä vaan kauheessa kiireessä työvaatteet päälle... 
DSC_0792blog
DSC_1125blog
-Viivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti