THURSDAY

Moikka taas kaikille ja oikeen super-kivaa torstaita, taino toivottavasti teillä ees on kivaa meinaan allekirjoittanut on nappannut taas kerran kamalan kesäflunssan ja koitan selviytyä vaan tästäkin työpäivästä ees joten kuten. Vähän jännittää kirkon opastus, kun multa ei tuu ääntä lähes ollenkaan, nooh toivottavasti ois suhteellisen rauhallinen päivä tiedossa! 

Musta ei oo kuulunut täällä taas viikkoon, vaikka mulla oli jos jonkinlaisia postausideoita tälle viikolle, mutta mulla on mennyt kaikki aika kevereiden kanssa (oon saanut vihdoinkin mm. heitettyä talviturkin! Eihän siihe mennytkään kun melkein kaks kuukautta...) sekä lepäillessä työpäivän jälkeen. 
DSC_1277blog
Koitan tänään tehdä parit postaukset valmiiksi ja ajastaa ne viikonlopulle, meinaan epäilen etten sillon ehdi paljon koneella istumaan kun otetaan lauantaina kavereiden kanssa suunnaksi Särkänniemi, nyt vaan toivon sormet ristissä, että tää flunssakin tajuais väistyä tieltä! 
DSC_1256blog
Ja hei, mulla alkaa olla ideat suhteellisen lopussa postausten suhteen ja tuntuu, etten kirjoittele tänne enään mistään muusta kuin kuulumisista, niin haluaisinkin nyt kysyä teiltä, että oisko teillä jotain tiettyjä postauksia joita haluaisitte meikäläisen toteuttavan? Voitte kommentoida niitä tän postauksen alle aina jos tulee jotain mieleen, niin  rupean pikkuhiljaa toteuttamaan niitä!

-Viivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti