VIIMEAIKAISIA OSTOKSIA

Lupailinkin edellisessä postauksessa kirjotella teille tänne meikäläisen uusista (ja vähän vanhemmistakin...) ostoksista, joten täältä tulee!
DSC_0772blog
Eilen pyörähdettiin Samuelin kanssa Myllyssä ennen kun mentiin Roosan ja Joonaksen kanssa hohtogolffaamaan ja mulla tarttu H&Mstä kaks ihan super kivaa paitaa, toinen vielä alennuksessa! Näillä molemmilla paidoilla oli hintaa 10€.
DSC_0788blog
Tän kyseisen shortsipuvun hommasin jo reilu kuukausi takaperin H&Mstä myöskin, eikä tälläkään ollut hintaa kun kymppi! Harmi vaan ettei täällä oo ollut kovinkaan lämmin pitää tota joten se on lähinnä ollut vaan kotikäytössä.
DSC_0774blog
Maanantaiselta Ideaparkin reissulta mulle tarttu mukaan ihan törkeen mageet kukkakuosiset kangas shortsit! Nää kyseiset shortsit oli oikeesti rakkautta ensisilmäyksellä, enkä millään malta odottaa noitten ilmojen lämpenemistä, että saisin vihdoinkin vetästä noi jalkaan! Ja hei tosiaan nää oli Cubuksesta hintaan 14,95€ 
DSC_0790blog
Sitten vähän näitä Tallinnan ostoksia, mulla oli tosi suuret odotukset Tallinnan vaatekaupoilta, mutta loppujen lopuksi mulle tarttu mukaan vaan nämä kaks raitapaitaa. Collegepaita Pull&Bear:sta hintaan 13,95€ ja T-paita New Yorkerista hintaan 9,95€!
DSC_0778blog+
Kuten kerroinkin tossa edellisessä postauksessa niin käytiin paluumatkalla myöskin Tuurissa ja sieltä mun mukaan tarttu ihan parhaaksi todettu lämpösuoja sekä syväpuhdistava shampoo, näille molemmille tuli hintaa hiukan reilu 11€ alennuksien kanssa.

Oon koittanut jonkun aikaa jo ettiä tota Maybelinen Baby Skin primeria ja eiliseltä Mylly-reissulta sain vihdoinkin hommattua sen hintaan 8,90€ sekä kokeiluun mulla pääsi yks noista Baby Lips Electroista kun ne oli Sokoksella tarjouksessa hintaan 2,95€ (hah oikeesti ostin kyseisen huulirasvan, koska olin jättäny kaikki muut kotiin...)
DSC_0784blog
Sitten vielä viimisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä, Ray Banin Clubmasterit! Oon ties kuinka kauan haaveillut näistä kyseisistä laseista ja hei vihdoin mullakin on kunnolliset arskat (okei näkin on mulla ollut jo reilun kuukauden, mutta enivei). Hintaa näillä oli 175€, mutta alennusten jälkeen näistä jäi maksettavaa hiukan reilu 120€. 

-Viivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti