LAST WEEK

Mulla on kertynyt kameraan viime viikolta muutamat sekalaiset räpsyt, jotka halusinkin näin maanantain kunniaksi tulla jakamaan teidän kanssa! 
DSC_1357blog
DSC_1360blog
Käytiin tosiaan viime viikon keskiviikkona katsomassa se Hockey Night Sampan kanssa ja ei sitä ole turhaan kehuttu! Vaikka oltiinkin melkein nuorimmat koko teatterissa, niin siitä huolimatta toi iski ja kovaa. Jos teillä vaan on aikaa ja halua käydä tsekkaamassa toi kyseinen niin täältä tulee ainakin ihan täydet suosittelut!
DSC_1372blog
DSC_1397blog
Mulla jäikin sattuneesta syystä kuvailut mökillä vähän vähäiselle ja kaks ylläolevaa onkin ainoat julkaisukelpoiset, jotka ei vielä ole päivänvaloa nähneet. Meidän mökkeilyt koostu kuitenkin pääasiassa saunomisesta, herkuttelusta sekä auringon ottamisesta, eli ei yhtään hullumpi viiminen kesälomaviikonloppu!
DSC_1406blog
Tänään oon taas koko aamun viettynyt kirjotuksiin lukiessa ja sitten kun saan tämänkin julkaistua, niin urakka saa taas jatkua. Huomenna onkin puolestaan paluu takaisin koulun penkille ja tiedossa onkin vähän muutakin, mutta siitä sitten lisää myöhemmin! Nyt täytyy taas pikkuhiljaa ruveta palamaan noiden sadetyyppien pariin ja kirjoitella muistiinpanot loppuun. 

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille tasapuolisesti!

-Viivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti