SNAPCHAT LATELY

Moikka ihanat! Mulla on parilta viime viikolta kertynyt ihan liian vähän julkaisukelpoista materiaalia kameraan, joten ajattelin koota pienimuotoisen koosteen mun Snapchatin my storystä parilta viime viikolta! Siellä mua voikin muuten seurailla nimellä @viivivahtera! Mutta nyt niihin kuviin kuitenkin.
snapchat1
En oo enään pysynyt ees laskuissa mukana, että kuinkakohan monen työpäivän putkia mulla on oikeen tullut lähiaikoina, mutta hei onneks sen huomaa kans palkkatilillä kun on jaksanut herätä aamuisin! Niinä päivinä kun oon mennyt kirkolle töihin ja Samuel on ollut meillä yötä, niin oon siitä huolimatta herännyt 6.20 ja mennyt syömään aamupuuroa Sampan seuraksi, voitte vaan arvata onko pientä katkeruutta ilmassa kun meikäläinen saa jatkaa unia vielä pari tuntia!
snapchat2
Viime viikon tiistaina käytiin Uhlussa ja saatiin Samuelin kanssa vihdoin heitettyä talviturkitkin, eihän siinä edes kauaa kestänyt...
snapchat3
Lähettiin uintireissun päätteeksi vielä istumaan iltaa Raision ABC:lle, siitä huolimatta että meillä oli Sampan kanssa herätys seuraavana aamuna tuttuun tapaan 6.20. Super herkku jätskiannos, nam!
snapchat4
Viime viikonloppuna Roosan mökillä, oli muuten ihan törkeen nätti auringonlasku! Perjantaina mulla pääsi ekaa kertaa tänä kesänä käyttöön toi Turkista ostettu maxihame ja taidan todennäkösesti olla tänään sen verran laiska, että vetäsen ton saman hameen päälle myös tänään.
snapchat5
Lähettiin perjantaina heti mun töitten jälkeen yheksi yöksi meidän mökille saunomaan, uimaan ja paistamaan lettuja. Hah huomasin illalla, että miten törkeet rajat mulla oli tullut päivällä kengistä.
snapchat6
Näitä perinteisiä mökkimaisemia. Meillä oli eilen aamulla lähtö mökiltä 9.30, joten vetästiin suht kiireessä aamupalat nassuun ja pakattiin tavarat.
snapchat7
Varmaan sanomattakin selvää, että aamulla hiukan harmitti kun joutu jättämään noin ihanat maisemat taakse ja suuntaamaan töihin (tosin pääsin nauttimaan auringosta töissäkin), onneks ens viikonloppuna ollaankin mökillä hiukan kauemmin!
snapchat8
Eilen töistä tullessa mua odottelikin vähän väsynyt koira eteisessä. 

Mitäs te tykkäilette tälläisistä Snapchat-koosteista? :-)

-Viivi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti