FALL INSPIRATION

Mulla on ollut tapana näin syksyisin saada ihan järkttävä sisustusinpiraatio, joten tän vuoden suhteen sekään ei ollu poikkeus! Tänä syksynä oon tosin huomannut haaveleivani sellasista sisustusjutuista, mitkä ei olis tullu ennen mieleenkään, hah vakkarisuosikkina tosin löytyykin kaikki eurolavoista tehdyt jutut ja suunnitelmissa oliskin kirjoitusten jälkeen hommata 160leveä sänky ja jalkojen sijasta tehdä pohja eurolavoista. Eiköhän siitä tule kuulumaan vielä täällä blogin puolella kunhan oon sen saanut vaan toteutettua. Muita ihastuksen kohteita sisustuksessa on varsinkin kylmät sävyt ja kylmän harmaa varsinkin, tekis melkeenpä mieli maalata toi mun huoneen beige seinä harmaaksi... 

Sisustuksen lisäksi tää inspiraatio on iskenyt myöskin vaatteisiin ja kovaa, eniten haaveilen kaikista raitapaidoista ja viininpunaisista neuleista. Eniten kyllästyttää varsinkin mun ikuisuuden vanhat vaatteet, joista tosin karsin suurimman osan eilen ja nyt mun vaattekaappi lähes ammottaakin tyhjyyttään.

Nyt mun täytyy kuitenkin suunnata koulujuttujen pariin pikkuhiljaa joten toivottavasti palaillaan täällä blogin puolella mahdollisimman piakkoin!
BED
fall2
decor2
decor
fall1
decor3
Kuvat We Heart It

2 kommenttia: