THURSDAY MORNING

Moikka ja super kivaa torstai-aamua teille! Mulla oli tosiaan eilen matikan kirjotukset ja pakko sanoa, että ei oo todennäkösesti kovin monen pisteen päässä L:stä joten oletettavastikkin hiukan harmittaa... Huomenna onkin mantsan kirjotukset ja niitten jälkeen kirjotukset tän vuoden puolelta onkin ohi.

Suuntaan tässä parin tunnin sisällä vielä tekemään enkun kuuntelun ja aattelin siihen valmistautua oikeen super herkullisella aamupalalla, meinaan croissantilla minkä täytteenä on Nutellaa, ihan törkeen hyvää! Näissä kuvissa vilahtaakin mun uudet ihanat lakanat, jotka ostin ihan sitä uutta sänkyä ajatellen ja huomenna kirjotusten jälkeen voinkin alkaa laittamaan mun uutta sänkyä!
DSC_1502blog
DSC_1504blog
DSC_1509blog
Nyt mun täytyy kuitenkin suunnata kertailemaan mantsaa ja sen jälkee pistää mun huone sellaiseen kuntoon, että sinne voi tuoda uuden sängyn. Mitä mieltä te ootte ihan tämmösistä normaaleista kuulumispostauksista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti