BLOGIYSTÄVÄKIRJA

SUOSIKKI...

Kaupunki? Suomen sisältä ehdottomasti Naantali! Se on semmonen ihana kesäkaupunki ja ihan tajuttoman nätti. Jos taas ihan minkä vaan sais valita niin eiköhän se New York olisi, sinne mä tuun menemään vielä uudestaan!

Lomakohde? No tossa ylhäällä se tulikin mainittua - New York. Jos rantalomista pitäis valita niin valkkaisin varmaankin Kreikan ja vähän tarkemmin sanottuna vielä Rhodoksen.

Biisi? Tällä hetkellä varmaanki Martin Tungevaagin Wicked Wonderland!

Ravintola ja annos? Hmm ravintolaa en osaa sanoa, ehkä Pancho Villa ja annoksena ehdottomasti pekonihamppari, paikasta riippumatta!

Juoma? Jääkylmä kokis! Sitä mun tuli juotua toi koko Turkin reissukin, hah!

DSC_1536blog

Asu? Mustat Dr. Denimit ja ehkä jotkut pitkät neuletakit, kenkinä ehdottomasti valkoset Vansit!

Meikkituote? Lumenen CC-voide on ollut vakkarituote mun meikkipussissa jo pitkään, joten eiköhän se oo meikäläisen suosikki meikkituote.

Hiustuote? Varmaankin Doven superhyvä hoitoaine, siinä on meinaan hinta-laatusuhde enemmän kun kohdallaan! Plussaa viel siitä ettei vaikutusaikakaan oo kun minuutin.

Sovellus? Hmm Snapchat ja Instagram on aika suosikkeja, mutta ehkä ennemmi Snapchat sen helppouden takia!

Instagrammaaja? @annikaollila ja @saijis on ihan ehdottomat suosikit!

Leffa? Katon nykyään enään kovin vähän leffoja, mutta tällä hetkellä se ois varmaankin Everest taikka joku Nälkäpeleistä.

Sarja? No tällä hetkellä mulla pyörii Greyn Anatomia ja muita suosikkeja on ainakin Teen Wolf, PLL, Bones, Arrow ja The Originals.

Kirja? Night School kirjasarja on nyt viimisiä luettuja, mutta muita on Harry Potterit ja Nälkäpelit tässäkin!

DSC_1490blog

MUITA...

Aamurutiinisi? Torkutan ihan liian kauan, nousen ylös, laitan hiukset, meikkaan ja heitän vaatteet päälle, viikonloppusin tähän kuuluis myös aamupalan syönti mihin ei vaan arkisin ole aikaa.

Mitä vaatekaapistasi löytyy? Muutamat perusvaatteet ja sitten vähän myös niitä turhempia vaatekappaleita.

Mitä pakkaat mukaan matkalle? Ihan liikaa ylimäärästä tavaraa, Turkissakin käytin vaan tiettyjä vaatteita ja ties kuinka monet shortsit jäi käyttämättä...

Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe? No empä mitään erikoista, varmaan katon enemmä vaan Netflixiä kun kukaan ei oo sanomassa siitä mitään vastaan.

Mitä laukustasi löytyy aina? Varmaankin puhelin ja avaimet on semmoset vakkarit, muuten unohdan kaiken tarpeellisen lähes aina eli niitä ei sieltä löydy...

DSC_0651blog

Viimeisin sisustusostoksesi? Varmaankin uudet lakanat, eipä oo niitten jälkeen tultu osteltua mitään kummallisempia.

Viimeisiin WhatsApp viesti? Teijalta kolme naurunaamaa.

Kotikaupunkisi paras paikka shoppailuun, syömiseen ja drinkeille? No täällä tosiaan ei tota valinnanvaraa ole kovinkaan paljoa, mutta shoppailuun varmaan toi läheinen ruokakauppa, syömiseen hese ja drinkeille toi paikallinen baari...

Paras tapa tuhlata 50 euroa? Johonkin tarpeelliseen tietty? Mulla ois ne varmaan tällä hetkellä Taika-astiat tai ehkä uusiin Vanseihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti