TAKAISIN SUOMESSA

Me tultiin hiukan alle tunti takaperin tänne Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja meillä onkin täällä vielä tunti odottelua edessä ennen kun bussi lähtee Turkua ja kotia kohti! Mulla on Turkista enää vain kourallinen kuvia julkaisematta joten hei mikä ois parempaakaan tekemistä kun tulla tänne kirjoittelemaan ja näyttämään muutama kuva? 

Jätin tuolla ihan suosiolla kameran lojumaan safety boxiin ja keskityin sen ainaisen valokuvaamisen sijaan itse lomailuun, kerranki näinki päin! Ja hei pakko se on kai myöntää, että tulihan toi viikon irtiotto enemmän kun tarpeeseen meille molemmille. Huomenna, tai siis tänään mulla alkaa paluu arkeen ehkä rennoimmalla mahdollisella tavalla, eli tasan yhellä tunnilla koulua joten eiköhän siitäkin selvitä!
DSC_1618blog
DSC_1655blog
DSC_1623blog
DSC_1663blog
DSC_1630blog
DSC_1680blog
Noista yllä olevista kuvista vielä sen verran, että käytiin yhtenä iltana auringonlaskun aikaan meidän hotellin rannalla ja tää kyseinen reissu olikin melkeen ainut minne kameran jaksoin raahata... :D Tuun varmaan palailemaan näihin Turkin tunnelmiin puhelinkuvilla joskus tän viikon aikana! 

Kivaa alkanutta keskiviikkoa teillekkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti