AUTUMN SHOPPING HAUL

Täällä blogissa ei ookkaan pitkään aikaan ollut ostosten esittelyjä ja nyt on vihdoinkin aika korjata se asia! Oon jo viikon suunnitellut tätä kyseistä postausta, mutta oon ootellut yhtä juttua jonka ehdottomasti haluan teille esitellä ja vihdoinkin eilen kävin hakemassa sen postista! Nyt kuitenkin niihin ostoksiin ilmaan mitään suurempia höpinöitä.
DSC_1709blog
Myllyssä avattiin viime viikon keskiviikkona se uus puoli ja perjantaina kun käytiin siellä toista kertaa, niin mun mukaan tarttu tää ihana karvatakki New Yorkerista hintaan 29,95€! Oon ties kuinka kauan ettinyt tollasta joten arvatkaa vaan oliko helppo ostopäätös.
DSC_1718blog
En ookkaan täällä esitellyt vielä yhtään näitä Turkin ostoksia joten päädyin pistämään kaikki vaan samaan, eihän mulla kyllä ees tarttunut kauheesti mitään sieltä mukaan. Löydettiin sieltä yks huippu kiva kauppa, en tosin saa nyt nimeä päähäni, missä oli kaikkia merkkivaatteita suhteellisen edulliseen hintaan ja sieltä mulle tarttu mukaan tämä U.S. Polo Assn.:in huppari ja hintaa tällä tais olla noin 30€
DSC_1717blog
Lysine New Yorkerista myöskin ihan perus harmaan neuleen hintaan 14,95€ ja tossa neuleen sivuissa onkin ihan tosi kivat halkiot!
DSC_1705blog
Nämä kynttilänjalat onki vilahtanut täällä jo pariin otteeseen, mutta ne tosiaan on H&M:stä ja hintaa niillä oli n. 6€/kpl.
DSC_1730blog
Turkista mä ostin myös itelleni uudet talvikengät, arvatkaa tuntuko tyhmältä ostaa talvikengät siellä 30asteen helteessä. En yhtään muista mistä nää on ostettu, mutta nää makso kuitenkin joku 16 euroa eli ei ollenkaan paha!
DSC_1720blog
Sitten siirrytäänkin kosmetiikka juttuihin ja ihan ensimmäisenä esittelen nää lentokentän Victoria's Secretiltä ostetut uutuudet! Oikee hinta noilla oli 21€/kpl, mutta maksoin noista molemmista yhteensä 32€.
DSC_1722blog
Sitten vielä viimeisinä, muttei TODELLAKAAN vähäisimpinä Anastasian Contour Kit ja Real Techniquesin siveltimiä! Contour Kitin tilasin Bangerheadilta tarjoushintaan, eli maksoin tosta kokonaisuudessaan 42€! Siveltimet sain tuliaisina Tallinnasta ja hintaa niillä oli kuulemma n. 25€.

2 kommenttia:

  1. Oi että, sun postaukset on ihan mahtavia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei apua, kiitos sulle niin paljon! :-)

      Poista