LEMPISARJANI

Mikä oiskaan parempaa näin talven lähestyessä, kun käpertyä hyvällä omatunnolla peiton alle ja pistää lempparisarja pyörimään? Mulla on kertynyt tässä reilun parin vuoden aikana ihan ylivoimaisia sarja suosikkeja ja ajattelin tulla vinkkailemaan näistä myös teillekkin!

NETFLIX

Suits on amerikkalainen draamasarja, mikä alkaa vähän kummallisen sattumuksen kautta ja sarjan edetessä asiat muuttuu ihan todella kiinnostaviksi. Tää kyseinen sarja kuuluukin mun top 5 suosikkeihin ja arvatkaapa miten innolla ootankin uusia jaksoja tästä!

Supernatural kertoo kahden Dean ja Sam Winchersterin elämästä, joka kuluu pääasiassa jahdaten kaikkia yliluonnollisia olentoja ja ihmisten pelastamisessa. Parasta tässä sarjassa onkin just se, että kaiken metsästämisen keskellä tulee selville tosi paljon veljesten menneisyydestä. Suosittelen tätä ihan sataprosenttisesti!

Greyn anatomiassa seurataan Seattle Grace-sairaalan henkilökuntaa. Mulla on tällä hetkellä menossa kuudes kausi kyseisestä sarjasta ja pakko myöntää, että tää on kohonnut yllättäen ihan lempisarjaksi. 

Arrow kertoo Oliver Queenin paluusta kotikaupunkiinsa Starling Cityyn, jossa hän päättää alkaa toteuttamaan kostosuunnitelmaansa. Tästä tuli muuten just kolmas kausi Netflixiin, nyt tiiän ainakin mitä alotan kattomaan kunhan saan Greyn anatomian katottua!

Grimm on yhdysvaltalainen televisiosarja, jossa yhdistyy sekä rikosdraama että yliluonnollinen kauhu. Toisin sanoen siis paras sarja heti Greyn anatomian jälkeen. Netflixistä löytyykin tällä hetkellä neljä kautta kyseistä sarjaa, joten siinäkin on tekemistä hetkeksi!

The Originals on spin-off sarja Vampyyripäiväkirjoista ja mun mielestä tää on satakertaa parempikin! Tässä sarjassa seurataan alkperäisten vampyyrien elämää New Orleansissa. 

White Collar eli Kovat kaulassa. Sarja alkaa kun FBI-agentti saa Neal Caffreyn kiinni pitkän kissa-hiiri-leikin jälkeen, jonka seurauksena Neal alkaa toimia FBI:n konsulttina.

Bones on yhdysvaltalainen draamasarja, jossa esiintyy myös suurissa määrin komediaa. Sarja perustuu oikeus- ja poliisiyksikköön ja lähes tulkoon jokaisessa jaksossa käsitellään mysteeriä ihmisjäänteiden takana.

Teen Wolf alkaa kun ihan tavallinen teinipoika saa ihmissuden pureman. Sarjan edetessä Scott ystävineen alkaa totuttautumaan ihmissutena oloon.

Mulla onkin jonossa näitten jälkeen esimerkisi Kosto, Once Upon a Time sekä The Affair. Mutta hei löysittekö te mitään uusia katsomisen arvoisia sarjoja ja oisko teillä mulle mitään sarjavinkkauksia, niitä otetaan meinaan hyvin innolla vastaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti