LINKKAA BLOGISI

Mulla ammottaa bloggerin lukulista lähes tulkoon tyhjyttään, kun suurin osa mun seuraamista blogeista on joko poistettu tai postauksia tulee joko todella harvoin. Joten ois ihan huippua saada lisää lukemista. Mutta sitten itse asiaan; aikaa teillä on linkkailla marraskuun 15päivään asti ja ois ihan huippua saada pelkän linkin lisäksi joku pieni esittelyteksti mukaan! Aion toteuttaa näistä linkatuista blogeista pienimuotosen esittelyn johon valitsen 5-10 blogia, mutta hei nyt vaan ahkerasti linkkailemaan!

DSC_1692blog

23 kommenttia:

 1. http://hellonoora.blogspot.fi
  Tässäpä blogi mitä on vaikea kuvailla. Kai tämä lifestylea on. Ikää löytyy jo 25 vuotta.

  VastaaPoista
 2. http://petrannika.blogpsot.fi/

  Jyväskyläläisen teatteri-ilmaisuopiskelijan blogi :)

  VastaaPoista
 3. http://canadiaries.blogspot.ca/

  22-vuotiaan näyttelijän elämää Kanadan Vancouverissa.

  VastaaPoista
 4. http://turkuun.blogspot.fi

  24-vuotiaan naisen blogi ihmissuhteista, eli havaintoja ja oivalluksia parisuhteista sekä sinkkuelämästä.

  VastaaPoista
 5. annikamikaelas.blogspot.fi

  Vuonna 2001 syntynyt tyttö, joka kirjoittelee lifestyleblogia, johon kuuluu pieni ripaus muoti juttuja. :-)

  VastaaPoista
 6. Saagoja ja tikku-ukkoja

  Saagoja ja tikku-ukkoja on asiapitoinen blogi keskiajan taiteesta ja kulttuurista. Blogissa esitellään maalauksia, runoja, veistoksia, kirjoja ja mitä ikinä mieleen nyt vain juolahtaakaan. Sisältöä ei ole viellä ihan loputtomiin, koska olen kirjoittanut sitä vasta noin kuukauden verran. Saagoja ja tikku-ukkoja ei muistuta hirveän paljon esimerkiksi omaa blogiasi, mutta suosittelen silti vilkaisemaan.

  VastaaPoista
 7. http://jennislullaby.blogspot.fi/

  Etelä-Pohjanmaalla asustelevan 23-vuotiaan nuoren naisen, vaimon ja äidin lifestyleblogi. :) Jaan muun muassa kotimme sisustusta, asuja, kirpputorilöytöjä ja joskus myös reseptejä. Kirjottelen myös siitä ihan tavallisesta arjesta, mutta mukaan mahtuu myös silloin tällöin syvällisempiäkin postauksia. Tervetuloa kehtolauluuni! :)

  VastaaPoista
 8. http://more-than-we.blogspot.fi/

  Kahden keskisuomalaisen tytön (-97 & -98) valokuvapainoitteinen lifestyleblogi!

  VastaaPoista
 9. http://woahily.blogspot.fi

  VastaaPoista
 10. 17-vuotiaan tytön valokuvapainotteinen lifestyleblogi!

  http://noorahoo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. http://hemmahosingeborg.casablogit.fi
  Sisustushullu kolmen lapsen äiti kirjoittaa sisustus/lifstylepainoitteinen blogi yhdeksättä vuotta. Kirjoitan ruotsinkielellä...

  VastaaPoista
 12. http://nhattaravuori.blogspot.fi/

  21-vuotias oululainen, joka jakaa blogissaan mielipiteitään, valokuviaan sekä hiukan lempireseptejään. :)

  VastaaPoista
 13. http://anniinx.blogspot.fi/

  17-vuotiaan lappilaistytön blogi, joka sisältää epämääräistä tajunnanvirtaa, ajatuksia ja kuulumisia, joita värittää tekotaiteelliset räpsyt kahvikupeista ja puunlatvoista, sekä lempibiisini. :-) kommentoin myös aina takaisin, mikäli lisäät linkin omaan blogiisi kommentin perään !

  VastaaPoista
 14. 26-vuotiaan tytön blogi, johon mahtuu lifestylea ja hyvinvointia. Blogissa fiilistellään luonnonkosmetiikkaa, kasvisruokaa, luomuteetä, joogaa, villasukkia ja arkisia pieniä asioita. Asun Helsingissä ja opiskelen.

  Ps. I love organic

  VastaaPoista
 15. http://katja-dontdreamlive.blogspot.fi/

  19-vuotiaan välivuottaan viettävän tyttösen lifestyleblogi! Kirjoittelen elämästäni & sen erilaisista käänteistä, tervetuloa lukemaan!♥

  VastaaPoista
 16. http://hennankengissa.blogspot.fi/

  20- vuotias Tamperelainen nuori nainen kirjoittelee Lifestyle / Muoti- tyylistä blogia. Rennolla otteella sitä pinta raapaisua elämästäni, välillä kuitenkin sukeltaen vähän pintaa syvemmälle mielipide- ja ajatuspostauksissa. :-)

  VastaaPoista
 17. 17 vuotiaan lukiolaisen valokuvablogi! http://tarumariaaa.wordpress.com

  VastaaPoista
 18. http://somekindoflittlemisshappy-go-lucky.blogspot.fi/

  Ensi viikolla 20 vuotta täyttävä nuori nainen Pohjois-Savosta. Vähän sitä sun tätä ja silloin kun huvittaa (= arkea, mielenkiinnon kohteita ja paljon valokuvia keskimäärin muutaman kerran kuussa) :-) Joulukuussa aion toteuttaa joulukalenterin, jonka myötä postausta on luvassa päivittäin vähintään 24 päivän ajan!

  VastaaPoista
 19. TERVETULOA nuoren Tamperelaisnaisen hempeään lifestyleblogiin, joka elää mukana elämässä sanoja säästelemättä läpi valojen ja varjojen. Olet lämpimästi tervetullut liittymään mukaan jengiin !

  http://maijukristiina.blogspot.fi/?m=0

  VastaaPoista
 20. http://amandajosefiina.blogspot.fi

  20-vuotiaan turkulaisen tytön lifestyleblogi, jossa juttua niin kauneudesta, muodista, sisustamisesta kuin matkailusta :)

  VastaaPoista
 21. http://cliviaa.blogspot.fi

  Blogia kirjoittelee jo reilu parikymppinen nainen Etelä-Pohjanmaalta. Päivittelen uusia postauksia vähintään kolme-neljä kertaa viikossa ja blogistani löydät juttuja normaalin arjen hassuista koukeroista, asukuvia sekä hieman höpötyksiä sisustuksesta ja kosmetiikasta. Pyrin pitämään tekstini kevyenä hömppänä, mutta välillä joukkoon eksyy syvällisempiä mietintöjä.

  VastaaPoista
 22. http://sonvas.blogspot.fi

  Amsterdamissa muotia opiskelevan parikymppisen kaikkea kaunista ja luksusta rakastavan naisen blogi! Blogin sisältö on pitkälti omia asuja, ostoksia, muotia, tyyliä, trendejä, kauneutta ripauksella lifestyleä ja matkustelua. Tervetuloa tutustumaan :)

  VastaaPoista
 23. http://iinavilhelmiina.blogspot.fi

  Lukiolaisen blogi, josta löytyy mm. paljon (kirppis)ostoksia, asukokonaisuuksia, ruokavinkkejä ja hyvinvointiin liittyviä asioita. Toivottavasti en linkannut liian myöhään blogiani :)

  VastaaPoista