MITEN MUOKKAAN KUVANI?

Mä alotin itse kuvien muokkaamisen blogia varten pari vuotta takaperin ja tällä hetkellä suurin osa kuvista mitä täällä näkyy (kameralla otetuista siis) onkin muokattuja. Mun kuvan muokkaaminen ei todellakaan ole mitään ammattimaista vaan muokkaan pääasiassa kirkautta, varjoja, kylläisyyttä ja lämpötilaa, eli ihan tosi perus juttuja! Kuvat muokkaan pääasiassa Picmonkeylla ja VSCOcamilla.

Musta on tosi kiva lueskella blogeista just tästä kuvan muokkauksesta ja varsinkin sitä prosessia havainnoillistavat kuvat on ihan parhaita! Tämäkään postaus ei ole siis poikkeus vaan pistän tähän alle nyt muutamat kuvat sekä muokkaamattomina että muokattuina.

DSC_1420
DSC_1420blog
DSC_1448
DSC_1448blog
DSC_1432
DSC_1432blog

Erotatte varmaankin suhteellisen hyvin noista kuvista, että mitkä on muokatut ja mitkä ne ihan alkuperäiset. Mä ite tykkään tosi paljon tästä kuvien muokkailusta, mutta mulle on yhtenä kriteerinä se, ettei niistä kuvista tehdä ihan liian muokattuja. Toi kuva Hinnistä on mun ihan ehdoton maximi sille, että miten paljon mä niitä kuvia oikein muutan. 

4 kommenttia:

 1. Olis ihan kiva tietää millä muokkaat kuvasi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua miten jätinkään tärkeimmän kokonaan pois! :D pitääkin lisätä se tohon mut käytän picmonkeytä ja vscocamia :)

   Poista
 2. Hellurei! Ihana että joku muukin arvostaa vain hieman siloiteltuja kuvia! Tuntuu että kaikki kuluttavat hirveästi aikaa ja vaivaa kuvien muokkaukseen. Minä uskon että jos kuvaa liikaa muokkaa, poistaa kuvan aitouden, joka kuitenkin on juuri se juttu valokuvissa, siis että kuva olis aito ja sitä katsoessaan voi katsoja nähdä hetken tavallaan sun silmiesi lävitse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei niinpä! Oon niin samaa mieltä tosta kuvan aitoudesta, jotenkin se kuvan muuttaminen saa koko kuvan muuttumaan. En jotenkaan osa pukea nyt mun ajatuksia sanoiksi tätä paremmin, mutta hei toivottavasti tajusit mun pointin kuitenkin! :D

   Poista