ALKUKUUN PUHELINKATSAUS

Musta tuntuu, että joulukuu on mennyt ihan järjetöntä vauhtia eteenpäin ja oon ehtinytkin tekemään vaikka mitä tässä kuussa jo! Ja hei miettikääpä siitä, että jouluunkin on enää vain 8 päivää!! Mutta jos nyt kuitekin ilman pidempiä höpinöitä kurkataankin alkukuun puhelinräpsyihin!
Joulukuunkatsaus1
Käytiin melkeen pari viikkoa takaperin kattomassa toi uusin Nälkäpeli ja jotenkaan se ei ollut mun mielestä ihan niin hyvä kuin kolme aikaisempaa... // Yhtenä lauantaina tehtiin Samuelin kanssa pannukakkuja aamupalaksi ja vitsit kun ne oli hyviä! Tuli ihan Turkin aamupalat mieleen // HK Areenan pikkujouluista kuvaa juuri ennen kotiin lähtöä, nyt mulla ei ookkaan ollut melkeen kahteen viikkoon töitä ja ennen joulua mulla onkin vaan kaks työpäivää! // Lähettiin viime viikon tiistaina vähän extempore reissulle Raumalle kattomaan Tepsin vieraspeliä ja arvatkaapa vaan miten pieni toi Rauman halli on HK Areenaan verrattuna!
Joulukuunkatsaus2
No siellä syömässä torstaina, oli muuten ihan järjettömän hyvät burgerit! // Ja taas kattomassa Tepsin vieraspeliä, tällä kertaa tosin HIFK:iä vastaan // Kampin ihanat jouluvalot! Mulla oli kanssa snäpissä kuva niistä Forumin jouluvaloista, mutta se nyt jäi jostakin syystä tallentamatta... // Perjantaina käytiinkin kattomassa Sami Hedbergiä Hartwall arenalla ja tällä kertaa olin vaihtelun vuoksi itse asiakkaana, oli muuten ihan järjettömän kallis siideri...
Joulukuunkatsaus3
Lähössä kaupoille ja kattomaan Vain elämää! // Käytiin Helsingissä kerran myös Starbucksissa ja tällä kertaa mukaan valikoitukin vähän lämmintä, pitkästä aikaa // No siellä Vain elämää-konsertissa! Oli ihan törkeen hienoa ja mulla ei edes riitä sanat kuvailemaan tota!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti