CHRISTMAS GIFT IDEAS FOR HER & HIM

Mulla on tänä vuonna jäänyt joululahjojen ostaminen ihan viime tinkaan ja tällä hetkellä mulla onkin vaan Samuelin lahja hankittuna... Onneksi suunnataan torstaina viikonlopun viettoon Helsinkiin ja ehitään siellä tekemään muutamia joululahja ostoksia ja ehkä saada ne jopa kokonaan tehtyä. 

Vaikka en ookkaan lahjoja vielä ostanut niin mulla on jo lähes valmis visio, siitä mitä aion kaikille ostaa ja toivottavasti saisin ne loputkin vielä keksittyä! Mulla on kuitenkin lahjavinkkejä vaikka muille jakaa joten miksi en kirjoittelisi niistä? Ja onhan täällä jo samantapanen postaus ollut jo viime vuonnakin. Mutta hei nyt pidemmittä puheitta niihin itse vinkkeihin!

For Her

Tyttöystävälle, äidille, siskolle...


♥︎ Kosmetiikkaa siitä kiinnostuneelle. Varsinkin toi Anastasian Contour Kit on ihan järjettömän hyvä lahja sekä siihen lisäksi kunnon siveltimet. Myöskin kaikki uudet tuoksut tai uusi purkki naisen lempparituoksua on erittäin toimiva joululahja. 

♥︎ Pehmoinen pyjama kelpaisi myös mulle ihan todella hyvin ja onkin todella kiva lahja jollekkin yhtä mukavuudenhaluisuudelle kun mä. Myöskin jotkin pehmoset aamutohvelit on erittäin hyvä lahja.

♥︎ Sisustusjuttuja jollekkin siitä kiinnostuneelle, etenkin kaikki uudet pehmoiset lakanat ja lampaantalja, myöskin noi Yankee candlet toimii erittäin hyvin lahjana jos lahjan saaja polttaa kynttilöitä lähes tulkoon päivittäin!

♥︎ Astioita, varsinkin jos tietää mitä lahjan saaja keräilee niin on aina kiva saada täydennystä omaan kokoelmaan ja näin ei tarvitse käyttää enää niin paljon omia rahoja kokoelman täydentämiseen! 

For Him


Poikaystävälle, isälle, veljelle...

♥︎ Lempi jääkiekkopelaajan pelipaita ja lempijoukkueen lippis. Tässä näkyykin Samuelin lempijoukkue ja -pelaaja. Myöskin kaikki lempiurheiluun liittyvä on todella kiva idea joululahjaksi, esimerkisi uusi jääkiekkomaila!

♥︎ Kaikki elektroniikkaan liittyvä toimii myöskin erittäin hyvin, esim uusi peli pleikkariin tai toinen ohjain. Myöskin uudet kuulokkeet käy hyvin varsinkin jos lahjan saaja on kiinnostunut pelaamisesta tai musiikista.

♥︎ Vaatteita. Samuelkin vihaa kaupoissa pyörimistä ja sen takia monet multa saadun lahjat/tuliaiset onkin olleet vaatteita, viime vuonnakin ostin esimerkiksi todella kivan Gantin pitkähihasen. Kaikki merkkivaatteet toimivatkin lahjana siis paremmin kuin hyvin!

♥︎ Asusteet. Esimerkiksi kellot, pipot ja korut ovat kiva lahjaidea. Niitten lisäksi myös uusi hajuvesi toimii lähes poikkeuksetta!

Saitteko te jotain apua näistä vinkeistä? Ja onko teillä kaikki lahjat jo ostettuna? :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti