CHRISTMAS MOVIES

Mulla nousee joulufiilis eniten just sillon kun laitan telkkarista pyörimään jonkun mun kaikkien aikojen suosikki joululeffoista ja epäilen vahvasti etten oo tän asian kanssa yksin! En oo tänä vuonna ehtinytkään katsomaan vielä lähes yhtäkään joululeffaa (jollei tosiaan lasketa niitä, mitä katoin kesäkuussa...) ja suunnitelmissa oliskin viettää tuleva viikonloppu siivoten ja sen jälkeen katsellen edes yksi lemppari leffa! Töitä mulla tosin on perjantaina ja lauantaina joten saa nähdä riittääkö aika... Päätin kuitenkin tulla jakamaan teidän kanssa yhdeksän kappaletta mun suosikki joululeffoja ja toivottavasti tekin löydätte näistä uusia suosikkeja!
Jouluelokuvia


The Holiday - Pitäiskin mahdollisimman pian katsoa tämä jälleen. Leffassa kaksi naista vaihtaa koteja joulun ajaksi toivoen niin sanotusti lomaa miehistä, mutta molemmat tutustuukin aivan uusiin ihmisiin.

Skipataan joulu - Ehdottomasti mun oma lemppari näistä kaikista! Pariskunta suunnittelee viettävänsä joulun Karibialla, mutta naapurit kuitenkin puuttuvat peliin ja joulusta tuleekin ainutlaatuinen

Joulupukki ja noitarumpu - Suhteellisen lyhyessä animaatioelokuvassa Joulupukkia seuraa erilaiset "onnettomuudet" ja paljastuukin että näiden onnettomuuksien takana on shamaani, joka kantaa kaunaa Joulupukille.

12 Dates of Christmas - Kate huomaa elävänsä jouluaaton yhä uudelleen ja koittaa kaikin tavoin saada jouluaaton päättymään.

Joulutarina - Kertoo tarinan siitä miten Joulupukista tuli Joulupukki. Paras suomalainen jouluelokuva ehdottomasti!

The Family Stone - Perheen vanhin polka tuo naisystänsä perheelle näytille, mutta nainen paljastuukin aivan perheen kuvitelmien vastakohdaksi!

Loistavat naapurit - Tää on mullekkin suhteellisen uusi tuttavuus, katoin meinaan tän kyseisen leffan ensimmäistä kertaa viime vuonna! Naapurisopu alkaa uhkaavasti murtua, kun naapureiden keskelle syntyy kiistaa jouluvaloista.

Home Alone (osat 1 ja 2) - Leffoissa perheen pieni poika jää yksin kotiin jouluksi ja joutuukin puolustamaan kotiaan varkailta.

Neljä joulua yhdessä päivässä - Pariskunta päättää suunnata joulun viettoon lämpimiin maisemiin, mutta matkaan tulee kuitenkin mutkia ja he joutuvat vuorotellen vierailemaan molempien eronneiden vanhempien luokse!

Muita mun joululeffa lemppareita on myöskin Napapiirin pikajuna ja Mutta mitä tapahtui joulupukille! Mitkä on teidän lempi leffoja näin joulun lähestyessä? :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti