WHAT I GOT FOR CHRISTMAS?

Mun alunperin piti kuvata kaikki joululahjat videolle, mutta tajusin just kun olin alottanut sen tekemisen että se saattaa olla hiukan epäkäytännöllistä esitellä noita astioita videolla joten mennään tälläkin kertaa ihan pelkillä kuvilla ja tekstillä!
DSC_1853lahjat
Astioita, astioita ja astioita. Mustavalkosesta Taiasta tuli kokoelmaa täydentämään 22cm syvä lautanen sekä 0,6l kulho! Mummo oli myöskin itse tehnyt tohon Taikaan sopivat teepussinaluset. Sain lahjaksi myös kaksi kappaletta paljon toivottuja Iittala Essencen kuoharilaseja ja noi on niin kauniit ettei mitään rajaa! Paketeista paljastui myöskin kaksi uutta muumimukia ihan arkikäyttöön.
DSC_1860lahjat
Sain Sampalta astioiden lisäksi Victoria's Secretin lahjapakkauksen ja mitä nyt oon ehtinyt noita koittamaan niin kyseessä taitaakin olla ihan uus lempparituoksu!
DSC_1861lahjat
DSC_1866lahjat
Sitten siihen ehkä toivotuimpaan lahjaan, mainitsinkin joululahjatoiveiden listauksessa, että mun iPhone 5 oli alkanut näyttämään vähän hajoamisen merkkejä ja äiti ja iskä olikin selvästi käynyt täällä blogissa kurkkimassa kun paketista löytyi iPhone 6S ruusukullan värisenä!
DSC_1856lahjat
Ikeasta mustavalkoisia peltipurkkeja, mustavalkoista Taikaa oleva iso peltipurkki sekä Riviera Maisonia ihanat pikkutarjottimet! Kaikki sopiikin suunniteltuun sisustukseen paremmin kuin hyvin!
DSC_1872lahjat
Paketeista paljastui myöskin paljon toivottu pyjama sekä aivan ihanat ja lämpöset poro-tohvelit!

Ihan kaikkia lahjoja en saanut kuvattua tähän mitenkään järkevästi, mutta lahjaksi sain myös Dolce Gucto kapselikeittimen, ihanan jouluisen pyyhkeen, leffalippuja, lahjakortteja, rahaa sekä ihan järjettömän kasan jouluherkkuja! Kaikista lahjoista oon enemmän  kuin kiitollinen! Miltä nämä näyttää teidän mielestä?

2 kommenttia:

  1. Oi mitä lahjoja! Iteltä löytyi myös tuota taika-astiastoa ja iphone 6s <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva, ett tykkäsit! :-) haha näköjään aika samoja toiveita ollut siis!

      Poista