8+1 FAKTAA MUSTA

Täällä meillä ainakin on ollut jo pari päivää aika masentava ja sateinen keli joten ajattelin tulla piristämään teitä (ja ehkä vähän itseäni) uusilla ja vähän ehkä erikoisemmilla faktoilla itsestäni.

1. Vaikka täällä blogissa esiintyykin suhteellisen tasaisin väliajoin reseptejä kaikennäköisiin herkkuihin niin oon siitä huolimatta todella huono tekemään ruokaa. Viimeisin epäonnistuminen olikin viime viikon perjantaina kun tein mökillä ihan perinteistä jauhelihakastiketta, mikä ei lopulta maistunut millekkään ja oli täynnä jauhopaakkuja... :-D

DSC_1655blog

2. Mun ehdoton heikkous herkkuja  kohtaan on salmiakki, siis miten joku voikaan olla niin hyvää! Ja varsinkin sellanen salmiakkijauhe karkkien sisällä, niin herkkua!

3. Oon TODELLA saamaton ihminen. Mulle pitää sanoa jotkut asiat moneen otteeseen ja silti jonkun asian tekemiseen saattaa mennä reilustikkin yli tunti (tai päivä, tai viikko...)

4. Mulla kestää nukahtamisessa ihan järjettömän kauan, varsinkin jos Samppa tuhisee siinä vieressä ja saa unta ennen mua. Oonkin koittanut ottaa tavaksi valvottaa Samppaa vähän myöhempään, että mullekkin tulee väsy ja nukahdan meistä kahdesta ensin!

DSC_1356blog

5. Suutun ihan järjettömän helposti ja toisaalta mut saa leppymään kanssa yhtä nopeesti kun suuttumaankin :-D

6. En kuuntele musiikkia mitenkään säännöllisesti ja mua lähinnä ärsyttää kaikki taustamelu jos koitan keskittyä johonkin muuhun. Autossa en tosin pysty olemaan hetkeäkään kuuntelematta musiikkia ja selailenkin kaikki kanavat läpi aina kun Loopilta tulee mainoksia.

7. Tykkään huomattavasti enemmän koirista kuin kissoista. Oon tosin joutunut totuttelemaan kissoihinkin ton yhen kissojen palvojan takia ja onhan nekin ihan söpöjä kuitenkin!

DSC_1393blog

8. Mulla on järkyttävän huono itsekuri, saatan herkutella välillä jokaisena päivänä viikossa ja välillä puolestaan mulla menee yllättävänkin pitkä tauko herkuttelujen välillä.

9. Rakastan yli kaiken rauhallisia aamuja Sampan kanssa kahestaan, koska sillon tehdään yleensä yhessä kunnon aamupalaa ja vaan nautitaan kaikesta. Joskus panostetaan aamupalaan vielä astetta enemmän ja ne on niitä odottamisen arvoisia hetkiä!

Mitä te tykkäätte tälläisistä postauksista? Mulla on ollut jo jonkin aikaa harkinnassa postausta mun elämän aakkosista niin olisiko teillä sellaiselle kiinnostusta? :-)3 kommenttia:

 1. Allekirjotan kohdan 3!!! 5 oli mulle yllätys, ethä sä nyt niin helposti suutu? Ainakaan äiskälle ;) Ja kohtaan 1 täytyy paneutua, äiti opettaa!

  VastaaPoista
 2. Ihania ja hauskoja faktoja! Pitää varmaan itsekin toteutella tälläinen pitkästä aikaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Emmi! :-) Joo näitä olikin aika hauska koittaa keksiä niin suosittelen ehdottomasti!

   Poista