VIIMEISET PARI VIIKKOA KUVINA

Mulla on viime aikoina ollut ihan järjettömästi tekemistä ja mulla menis varmaan koko päivä jos kertoisin kaiken. Mutta kurkataanpa viimeiseen pariin viikkoon puhelinkuvien kautta!
jouluk1
Jouluna piti päästä testailemaan uuttta puhelinta, räpsimällä tietenkin muutaman kuvan meidän joulukuusesta! // Hinni otti hieman rennommin joulupäivänä kun on oltiin mummolla ja vaarilla // Menossa töihin // ostin töistä Hinnille ehkä maailman söpöimmän nallen 
jouluk2
Selfie töitten jälkeen // Tehtiin uutena vuonna vaikka mitä herkkuja, esimerkisi rocky roadia! // Sain uutena vuotena tasan kaks hyvää kuvaa raketeista, kumpaakohan syyttäis, kuvaajaa vai säälittäviä raketteja... :D // Lauantaina mentiin Sampan kanssa kattomaan nuorten MM-kisoja ja käytiinkin syömässä Hard Rock Cafessa!
jouluk3
Syötiin lauantaina jälkkäritkin ja arvatkaapa vaan oliko HIUKAN täys olo ton jälkeen // Pelissä! Oli muuten ihan huippu peli kaikin puolin // Maanantaina oltiin The Voice of Finlandin kuvauksissa Logomossa ja sen jälkeen otettiinkin Hinnin kanssa muutama selfie // No mitä sitä tähän lisäämään...? :D
jouluk4
Maanantaina koittikin se paljon pelätty päivä kun lähin viemään Samuelin ja Joonaksen Säkylään, oli ehkä haikein kotimatka ikinä... // Eilen menossa tunniksi kouluun, eipä oo ollut kovin rankka kouluviikko tähän mennessä... // Hinnin kanssa eilen lenkillä ihan jäätävässä pakkasessa, onneks ei sentään tuu vettä vaakatasossa!

2 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Toi "opiskeluympyrä" in nii totta... :-D

  www.therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos Emilia! Hyvä etten oo ainut kenelle käy noin!

   Poista