MY ROOM

Mun on jo jonkun aikaa pitänyt tehdä postausta mun uudistuneesta huoneesta, edellisestä huonepostauksestahan on jo yli vuosi aikaa joten täällä on tapahtunut todella paljon muutoksia siinä ajassa! Viimeisimpiä uutuuksia täällä onkin sänky, lipasto, yöpöytä sekä pöytälamppu. Mä haluun pitää mun huoneen sisustuksen mahdollisimman simppelinä ja mua rupee ahdistamaan kun mietin mun vanhaa palmutapettia täällä, mitäköhän oon mahtanut sillonkin ajatella... Mutta hei nyt kuitenkin pidemmittä puheitta niihin kuviin!

DSC_1998decor
DSC_2010decor
DSC_2002decor DSC_1994decor
DSC_2004decor
DSC_2003decor
DSC_2009decor

Mä itse tykkään mun huoneesta todella paljon, varsinkin nyt kun tää alkaa pikkuhiljaa näyttämään jo toivotulta. Tietty vähän harmittaa se, että kohtahan täältä pitää muuttaa jo pois mutta ainakin pääsee taas sisustamaan oikeen urakalla! 

Miltä mun huone näyttää teidän silmään?

1 kommentti: