NIKE ROSHE ONE

Oon yli vuoden jo halunnut ostaa itelleni Niken roshe onet, mutta ne on jäänyt aina ostamatta liian kalliin hinnan takia ennen kun reilu viikko sitten selailin jälleen Zalandon sivuja löysin sieltä kyseiset yksilöt erittäin edulliseen hintaan! Näillä kengillä oli siis hintaa hiukan reilu 50€ ja pakko myöntää, että mun tekisi mieli kotiuttaa samaiset kengät myös harmaina. Ja tosiaan jos teillä on hakusessa vähän kalliimmat kengät niin suosittelen kattomaan lasten puolelta ennen tilausta, siellä meinaan oli kokoja 40 asti!

DSC_2022nike

Oon ehtinyt näitä käyttämään parina päivänä ja mulla ei oo mitään muuta kun positiivista sanottavaa! Yleensä mulla alkaa särkemään jalkoja jos oon koko päivän ne jalassa ja esim shoppailureissuilla, mutta ei näitten kanssa. Oltiin meinaan eilen melkeen koko päivä kaupoilla ja tuntu kun ei olisi välttämättä ollut ollenkaan kenkiä jalassa, ihan parhaat kengät ikinä siis!

DSC_2016nike

Voin vaan kuvitella miten hyvät nää mahtais olla työkenkinäkin kun töissä tulee seisottua koko vuoro ja sen jälkeen alkaa jalat olemaan ihan suhteellisen väsyneet. En tosin halua näittä jättää vaan työkengiksi lähinnä sen takia, koska sitten en vois näitä käyttää missään muualla ja töissä näille saattaiskin tippua vaikka mitä... 

DSC_2028nike

Mutta hei nyt tärkeimpään asiaan, mitä te tykkäätte näistä kyseisistä kengistä? :-)

4 kommenttia:

 1. Hei kiitti paljon vinkistä, että lastenosastolta kannattaa katsoa! Itselläkin meinaan mustat Niket hakusessa :).

  Muutekkn sulla on tosi kiva blogi, olen melko uusi lukija ja ehdottomasti jään seurailemaan :). Vanhatkin postaukset on selattu läpi :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että oli apua! Yllätyin itekkin kun löysin lähes samat kengät melkein puolet halvemmalla! :-)

   Iso kiitos sulle Iiris! :-) Tervetuloa seurailemaan!

   Poista
 2. Noi on kyllä tosi kivannäköiset popot :)!

  VastaaPoista