TAMMIKUU PUHELIMESTA

Tammikuu on mennyt ihan järjetöntä vauhtia ohi ja kohtahan mulla on jo edessä viimisetkin kirjotukset sekä pääsykokeisiin lukeminen, ihan järjetöntä!
tammikuupuhelimesta1
1. Sillon kun oli vielä nättiä... Täällä lumet suli melkeen kokonaan pois ja viime yönä olikin taas satanut ties kuinka monta senttiä lisää... 2. Samppa ja Hinni on molemmat sellasia unikekoja ettei mitään rajaa! Varsinkin iltasin ne molemmat saattaa tuhista tossa sängyssä vierekkäin :-D 3. Joku ikuisuuden vanha selfie tähän väliin 4. Hinni oli reilu viikko takaperin leikkauksessa ja nyt sillä on tollanen naurettava pinkki body! :-D
tammikuupuhelimesta2
1. Menossa Hinnin kanssa lenkille! 2. Tilattiin Teijan kanssa meillä Punanaamiosta valomiekat ja toimituksessa menikin vaan päivä 3-4. Viime perjantaina käytiin Sampan kanssa Pancho Villassa syömässä ja sen jälkeen jatkettiinkin keilamaan!
tammikuupuhelimesta3
1. Siis kattokaa tota! Sain kolme täyskaatoa peräkkäin ja johdin Samppaa ees hetken aikaa! Lopulta taisin hävitä yli sadalla pisteellä... 2. Lauantaiaamulla oli tollanen siirtynyt Sampan vieren pötköttelemään sillä aikaa kun tein meille aamupalaa. 3. Ehkä vähän liiankin totta... 4. Oltiin lähössä Hinnin kanssa lenkille ja meinattiin saada Hinnin lempparilelukin mukaan :-D
tammikuupuhelimesta4
1. Vähän sunnuntai-illan herkutteluja! 2. Pikanen selfie ennen kun koitin saada meistä Hinnin kanssa kuvaa... 3. Ja tosiaan tältä ne mun ja Hinnin kuvat sitten näytti... 4. Käytiin eilen Sampan kanssa Myllyssä ja Ikeassa, Ikeasta mulla tarttukin mukaan uusi yöpöytä sekä lamppu siihen! 

1 kommentti:

  1. Hinni <3 Haha, hauska toi Sampan tuikea ilme tuossa viimisessä kuvassa :D

    VastaaPoista