5 X THIS WEEK

Moikka ja ihanaa perjaintai-iltaa teille kaikille! Mulla on kertynyt tällä viikolla kameraan todella vähän kuvia ja syynä siihen on mikä muukaan kun yo-kirjotukset... Oon siis ollut kolme kertaa kirjottamassa tällä viikolla ja enää on jäljellä psyka, aika helpottavaa kieltämättä. Oon kuitenkin tällä viikolla saanut otettua edes muutaman kuvan, mitkä halusinkin tulla jakamaan teidän kanssa eli pidemmittä puheitta vähän kuvia ja kuulumisia luvassa!

DSC_2060thisweek

Oon jo jonkun aikaa ettinyt sitä täydellisetä bombertakki ja että arvaakaan miten innoissani olin kun tän yksilön löysin Nelly.comilta, vähän toi kuosi vaati aluks totuttelua, mutta toi kyllä pääsi ihan heittämällä lemppari takiksi!

DSC_2066thisweek

Hinni nukkuu aina mitä ihmeellisimmissä asennoissa ja lähes joka päivä naureskellaankin sille miten joku voi nukkua tolleen! Tää ei oo ees hauskimpia niistä ihme asennoista :-D Mun varmaan pitäiskin kerätä kuvia Hinnistä nukkumassa ja tulla jakamaan niitä teillekkin.

DSC_2070thisweek

Torstaina söin kunnon hedelmälautasen aamupalaksi ja vitsi kun päärynät maistuukin hyvältä pitkästä aikaa, en tiiä miks ihmeessä oon jättänyt sen syömisen niin vähälle. Appelssiinit onkin ollut vakkareita koko talven ajan eli niitten kohdalla ei mitään uutta!

DSC_2074thisweek
DSC_2078thisweek

Herkuteltiin tänään Sampan kanssa hamppareilla ja ristikkoperunoilla samalla kun katottiin Tepsin vieraspeliä. Nyt täytyykin pitää peukut pystyssä että kausi jatkuis mahdollisimman pitkälle, kuten mun työtkin! Laitettiin äsken myös sauna lämpeemään ja se alkaa varmaan olemaan jo valmis joten palaillaan täällä blogissa myöhemmin!

5 kommenttia:

 1. Ompa kivoja kuvia! Tuo takkia näyttää super hyvältä! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos Sari! Joo ja se onkin yllättävän istuva bomber takiksi, aivan ehdoton lempparitakki tälle keväälle :-D

   Poista
 2. Alkoi tekemään mieli appelsiinia nyt ihan älyttömästi! :D Ihana tuo takki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mullakin kieltämättä hiukan kun selailin postauksen kuvat uudestaan läpi :-D Kiva kuulla, että tykkäät! :-)

   Poista
 3. Täälläkin seuraillaan kovasti jääkiekkoa ja samaa ottelusarjaa kun tekin, mutta tosin taidan kannattaa aivan eri joukkuetta :) Toivottavasti tulee tiukka sarja!

  VastaaPoista