PARIS IS CALLING

Vinkkailinkin jo edellisessä postauksessa tulevista matkasuunnitelmista ja eilen suunnitelmat sai tulta alleen kun varattiin reissu Pariisiin viideksi päiväksi! Lähtö meillä on huhtikuun 6. päivä sekä sieltä kotiudutaan 10. päivä - toisin sanoen siis päästään viettämään meidän viides(!!!) vuosipäivä Pariisiin ja nauttimaan toisten seurasta ilman suurempaa stressiä, eikö kuulostakin aika täydelliseltä? 

Meillä kummallakaan ei oo mitään erityisempiä odotuksia kyseiselle kaupungille ja ainoat ehdottomat jutut tolle reissulle onkin Eiffel-torni, Riemukaari sekä ehkä Louvre. Kaipailtaisiin siis mahdollisimman paljon vinkkejä Pariisiin, varsinkin ravintoloihin sekä shoppailuun. Eli jos teiltä löytyy kokemuksia kyseisestä kaupungista niin laittakaa ehdottomasti niitä tuonne kommenttiboksiin, olis meinaan todella kiva tietää mitä te ootte pitänyt kyseistä kaupungista ja mitkä jutut on teidän mielestä niitä ehdottomasti nähtäviä!

Ennen Pariisin menoa mulla on tosin edessä vielä kolmet kirjotukset, kahdet verikokeet, käynti hematologilla, paljon töitä (kiitos tepsin yllättävän hyvän menestyksen) sekä vielä yksi kurssikoe, joten tekemistä riittää mutta ainakin kiireiden jälkeen päästään rentoutumaan ennen pääsykokeisiin pänttäämisen kunnollista aloittamista. Ja hei pääsykokeista puheen ollen, kiinnostaisko teitä lukea mun tulevaisuuden suunnitelmista täällä blogin puolellakin?

PARIISI

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin mustakin! :-) ihana päästä kirjotusten jälkeen lomalle!

   Poista
 2. Luxembourgin puisto Pariisissa oli ainakin kesällä muutama vuosi sitten kiva, en tiedä keväästä millainen on :-). Ja kiinnostaisi todellakin lukea sun tulevaisuuden suunnitelmista! Ihanaa reissua teille! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon lukenutkin siitä jonkun verran ja pitäähän se käydä kattomassa, toivottavasti on sen arvonen!

   Hei jes ihana kuulla että oot kiinnostunut, pitääkin alottaa sen suunnitteleminen jo! Ja iso kiitos sulle Iiris! :-)

   Poista
 3. Blogistani löytyy viime vuoden heinäkuulta valtavasti Pariisi-postauksia; oma suositukseni on annettava ehdottomasti myös Pariisin Disneylandille.. ♥_♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin mennä heti kattomaan! Ja hei toi disneyland kuulostaa mielenkiintoselta ku vähän mietittiin sitä, että kannattaako meiän mennä sinne näin "vanhoina" :-D ehkä pitää ottaa se nyt viimestään vakavaan harkintaan!

   Poista
 4. Louvre ja Versailles on ehdottomasti kokemisen arvoisia! Versailles on vähän syrjempänä, mutta helposti saavutettavissa junalla/metrolla ja todellakin matkan arvoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei kuulostaa hyvältä! Vähän nyt vaan arveluttaa tällä hetkellä koko reissu ton tän päiväsen Brysselin tilanteen jälkeen :/

   Poista