SUOSIKKEJA HELMIKUULTA

Musta ei ookkaan kuulunut täällä lähes kuukauteen ja syynä siihen yksinkertaisesti on tulevat yo-kirjoitukset, työt, koulu sekä kohta kaks viikkoa kestänyt flunssa. Voitte varmaan siis arvatakkin ettei mulla oo yksinkertasesti aika riittänyt ja tälläkin hetkellä mun oikeesti pitäis olla lukemassa ennen terveystiedon tenttiä, mutta nyt jos koskaan oli aika tulla herättelemään blogi taas eloon! Ja mikä oiskaan parempi tapa kun kurkata meikäläisen viime kuun suosikkeihin. 

DSC_1944helmikuunsuosikit

Ihan ensimmäisenä löytyy Anastasian Contour Kit sekä RT:n siveltimiä. En ymmärrä miten oon aikasemmin pärjännyt ilman näitä! RT:n siveltimet on suoraan sanottuna täyttä rakkautta niiden pehmeyden takia ja tosta Contour Kitistä mulla ei ookkaan mitään muuta kun positiivista sanottavaa, pigmenttiä löytyy ihan huipusti ja toi on ihan älyttömän riittosaa!

DSC_2037helmikuunsuosikit

Helmikuun loppupuolella alkoi aurinkokin näkyä jo huomattavasti enemmän joten piti taas pitkästä aikaa ottaa käyttöön viime vuonna ostetut RayBanin Clubmasterit, eli toisin sanottuna maailman parhaat aurinkolasit! Mulla oiskin suunnitelmissa täksi kesäksi ostaa samanlaiset, eri värissä tosin.

DSC_2031helmikuunsuosikit

Ja vielä viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpinä, löytyy mulle suhteellisen uusi tuttavuus. Tilasin helmikuussa Beauty Pop Up:lta muutamia meikkejä ja tällä kertaa otinkin kokeiluun muutamia NYXin meikkejä ja pakko sanoa, että näiden kolmen perusteella vaikuttaa ainakin ihan mahtavalta! Tossa poskipunassa on ihanasti kimalletta ja huulipunat puolestaan ihanan mattasia. Kyseiseltä merkiltä pitääkin hommata vähän lisää täytettä meikkipussiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti