IN // OUT part 1

Tosi monissa blogeissa onkin näkynyt näitä In and Out-postauksia ja mä ainakin ite henkilökohtaisesti tykkään näistä ihan todella paljon ja näitten kautta saa tietää aina enemmän bloggaajan omista mielipiteistä. Multa myös löytyy jonkin verran mielipiteitä kaikkeen pukeutumiseen liittyvästä, mutta en tähän viittinyt kerätä ihan kaikkia niitä mielipiteitä herättävämpiä vaan katsotaan miten näillä pärjätään! Haluisin kuitenkin aluksi muistuttaa, että mielipiteet on vaan mun omia enkä todellakaan halua kritisoida muiden valintoja :-)

IN

IN1

Bombertakit. Oon menettänyt mun sydämen näille aivan totaalisesti ja tekiskin mieli hommata näitä ihan jokaisessa värissä! Nää tuo sopivasti sitä rentoa meininkia asuun kuin asuun. Vähän oonkin kateellinen sen takia, että Samppa on löytänyt ihan tosi kivan tummansinisen bomberin ja mulla on "vaan" se kukallinen... :-D (tosin Pariisista saattoi tarttua mukaan jotain todella kivaa, mutta siitä lisää myöhemmin...)

IN2

Revityt farkut. Nää on huippu kiva lisäys muuten pelkistettyynkin asuun. Väreistä eniten miellyttää lähinnä vaaleansininen mutta meneehän tietty mustat tai valkoisetkin revityt farkut! Taino oikeestaan lähes tulkoon kaikki värit

IN3

Slip onit. Nää onkin mun jokavuotisia suosikkeja ja tulee varmaan aina olemaankin! Niin simppeleitä, ei tarvii sukkia ja näyttää lähes poikkeuksetta hyvältä.

OUT

OUT1

Guess. Mä en oo suoraansanottuna IKINÄ tykännyt mistään kyseisen merkin tuotteista ja mun mielestä ne onkin todella halvan näköisiä ja kaikin puolin rumia. Musta tuntuu että noissa niin sanotusti tapahtuu liikaa eli niissä on ihan liikaa kaikkea.

OUT2

Epäluonnollinen contour. Varjostukset ja korostukset kuuluu myös mun arkipäiväiseen meikkiin, mutta oon ite sitä mieltä että niiden pitäisi olla oikeesti luonnollisen näköset. Näyttää meinaan todella hassulta kun jo kilometrin päästä näkee, että varjostuksia on laitettu aika rajulla kädellä.

Ootteko samaa mieltä näistä jutuista vai ihan täysin eri mieltä? Ja mitä ylipäätään tykkäsitte tällaisesta erilaisemmasta postauksesta, jatketaanko näitä vai unohdetaanko kokonaan?

6 kommenttia:

 1. Samoja mielipiteitä löytyy täältä! Sulla on tosi kiva blogi. Jään ehdottomasti seuraamaan! :)
  http://alatalojulia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että ollaan samaa mieltä näistä. :-) Iso kiitos ja tervetuloa seurailemaan!

   Poista
 2. On kyllä tullut huomattua noiden juttujen olevan pinnalla. Kesäks on kyllä pakko saada jotkut ihanat Slip onit♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo ne on iskennyt myös muhun ja kovaa! :-D Suosittelen ehdottomasti, ne on jotenkin niin helpot ja tyylikkäät!

   Poista
 3. Kiva postaus ja oon kyllä samaa mieltä erityisesti tosta contourjutusta! :-D Sulla on kivan näköinen blogi, liityin lukijaksi ja odottelen innolla lisää kuvia Pariisista :-)

  http://mypartofworld.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäsit! :-) Tervetuloa seurailemaan ja näin varoituksen sanana; Pariisin kuvia saattaa tulla ihan kyllästymiseen asti... :-D

   Poista