PARIISIN KEVÄT

Sain vihdoinkin käytyä kaikki Pariisissa otetut kuvat läpi ja tulin näin perjantain iloksi jakamaan niitä myös teille ja samalla kertomaan vähän meidän tekemisistä siellä joten eiköhän mennä pidemmittä puheitta itse asiaan!

Todella tiivistettynä meidän reissuun kuului shoppailua, nähtävyyksillä kiertelyä, PSG - Manchester City-pelin katselua stadionilla, syömistä sekä ylipäätään lomasta ja vuosipäivästä nauttimista! 

DSC_2138parisdiary
DSC_2179parisdiary
DSC_2162parisdiary

Bongailtiin tuolla jonkin verran näitä kuuluisimpia nähtävyyksiä esimerkiksi Eiffel, Riemukaari, Louvre sekä Notre Dame. Noi kaikki oli mun mielestä ihan huippuja vähän kauempaa katsottuna - eiffelistä tykkäsinkin eniten puiston penkiltä katsottuna kun itse sieltä tornista. Riemukaaren päälle kiipeäminen jätettiin myös seuraavaan kertaan, koska oltiin vähän liian malttamattomia jonottamaan just sillon. 

Louvressa puolestaan käytiin tsekkaamassa vaan ja ainoastaan Mona Lisa ja sen nähtyä lähettiinki sieltä samantien ulos eli siitä nyt ei oikeen mitään kunnollista mielipidettä mulle muodostunut :-D

DSC_2198parisdiary
DSC_2308parisdiary

Meillä oli tuolla todella suuressa osassa shoppailu ja saatiinkin molemmat tehtyä yllättävän kivoja ostoksia ja suurimmat heikkoudet olikin Zara ja mulle vielä Sephora... :-D Noista Pariisin ostoksista tuun tekemään vielä myöhemmin postausta joten pysykäähän kuulolla! Tiedossa on meinaan ehkä vähän liikaakin kosmetiikkaan ja kauneuteen liittyviä juttuja.

DSC_2286parisdiary
DSC_2226parisdiary

Yhtenä iltana käytiin myös katsomassa Eiffelillä auringonlaskua ja olihan se aika nätti kieltämättä ja varsinkin kun tuolla oli ihan pilvetön taivas ja suhteellisen lämminkin vielä. Täytyy kyllä silti myöntää, että päivänvalossa toi oli mun mielestä siltikin huomattavasti nätimpi! :-D

DSC_2197parisdiary
DSC_2193parisdiary

Yks ton reissun ehdottomista kohokohdista oli kaikki Pariisin kauniit rakennukset, mitkä toi sinne ihan omalaatuisen tunnelman! Sampan mielestä noi kaikki rakennukset puolestaan oli kuulemma liian vanhanaikaisia ja modernimmat olisi ollut hienompia... Ehkä seuraavalla reisulla päästäisiin näkemään vähän enemmän pilvenpiirtäjiä! :-D

DSC_2323parisdiary
DSC_2148parisdiary

Oltiin ostettu netistä etukäteen liput tonne eiffelin huipulle niin vältyttiinkin sen ansiosta suurimmilta jonoilta ja päästiin sinne huipulle alle tunnissa alhaalta. Näin jälkikäteen ajateltuna mä varmaan jättäisin menemättä tonne huipulle kun se oli vähän pettymys, ainakin mulle. 

DSC_2280parisdiary

Parasta asiaa tosta reissusta on oikeestaan mahdoton valita kun kaikki oli niin kivaa, mutta parhaimpia juttuja oli ehkä aamut jolloin haettiin lähikaupasta tuoreita croissanteja ja kaikkea muuta hyvää ja mentiin syömään niitä joko Eiffelille, Notre Damelle tai sitten Champs Elyseelle, ei yhtään hullumpi tapa aloittaa aamu! Ehkä ihan hyvä ettei meidän hotelliin kuulunut aamupala niin tuli kierreltyä muuallakin ja säästettyä myös huomattavasti rahaa!

Ihastuin tohon kaupunkiin aivan täysin ja tonne kyllä pitää päästä vielä uudelleen, aika harvoin mulla tuleekin tälläsiä, että johonkin haluan lähteä uudestaan ja tätä ennen sellanen paikka on ollutkin vaan New York. Toivotaankin tällä hetkellä parasta eli jos seuraava reissu suuntautuisi tonne Pohjois-Amerikkaan! :-) 

6 kommenttia:

 1. vauu näyttääpä upealta ♥! Nuo rakennukset on kyllä tosi kauniita :) Hirveä matkakuume iski kun näin nää kuvat :>!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikan päällä oli vielä varmaan tuhat kertaa kauniimpaa, voikun pääsis sinne nyt kesällä uudestaan... :-)

   Poista
 2. Ihania kuvia oot valinnut tähän postaukseen!♥ Ostospostausta odotellessa(:

  VastaaPoista