SPRING INSPIRATION

Mulla on aina kevään tullessa inspiraatio pukeutumista kohtaan ihan huipussaan ja sillon tuleekin mietittyä huomattavasti enemmän kaikkeen vaatteisiin liittyvää. Johtuukohan siitä, että saa vihdoin talven jälkeen jättää pukeutumisesta ne talvitakit ja kaivaa aurinkolasit esille... :-D Oon ajastanut tän postauksen tulemaan sillon kun oon ite Pariisissa himoitsemassa kaikkia ihania kevät-vaatteita niin näette samalla vähän epävirallista ostoslistaa reissua ajatellen. Ihan must-juttuja onkin ekassa kollaasissa näkyvät Adidakset sekä musta tai maastonvihreä bomber!


bomberNiin mun tyylinen asu kun vaan olla ja voi! Ihan huippu rentoa, mutta samalla myös jotenkin todella tyylikästä, ainakin mun mielestä :-D Tää kyseinen asu onkin sellanen jonka voisin pistää päälleni ihan millon tahansa. Ja hei arvatkaa miten paljon houkuttaisi noi Clubmasterit, ne ois niiin täydelliset kevättä ja kesää ajatellen!

classyJos toi äskeinen asu oli täysin mun tyylinen niin tämä onkin täysin vastakohta sille. Mustat suorat housut yhdistettyinä raitoihin ja Niken lenkkareihin. Multa iteltäni löytyykin suorat housut enkä oo ennen tajunnut yhdistää niitä Nikeihin, pitääkin ehkä koittaa jatkossa! Hakusessa on myöskin kokovalkoiset roshe onet, mutta ei oo vielä tullut vastaan niitä täydellisiä ja sopivan hintaisia yksilöitä...

bomber2


Mekot on todellakin kaukana mun mukavuusaluelta,  ne kun näyttää aina vähän liian juhlavilta, mutta tälläisessa asukokonaisuudessa mekkokin saattaisi sopia mun astetta rennompaan tyyliin! Mun on kyllä ihan järjettömän vaikeeta löytää itelleni sellasta just sopivaa mekkoa, koska tän pituuden takia melkein kaikki mekot on mulle ihan liian lyhyitä... Ehkä pitää vaan jatkaa etsimistä :-D

Mitä mieltä te ootte näittä asukokonaisuuksista ja mikä niistä miellyttää teidän silmää eniten?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti