MUSTA TULEE YLIOPPILAS!

Maanantaina tuli ne kauan odotetut ja pelätyt yo-tulokset. Tiesin kyllä jo ennen tulosten julkistamista, että musta varmasti tulee ylioppilas niin ei niissä ihan kauheesti jännittämistä ollut. :-D Mulla ei ollut pienintäkään aikomusta tulla kirjoittelemaan tästä omaa postausta, mutta tajusin tossa eilen että tuloksista tullaan ihan varmasti kyselemään eikä mulla oo niissä mitään hävettävää niin hyvin voin tulla kirjoittelemaan niistä teillekkin. 

DSC_2605yo

Olin aluksi niin pettynyyt mun tuloksiin kun näin ne ekaa kertaa, varsinkin äikkään kun se oli pudonnut lautakunassa 9 pistettä ja siten myös laskenut E:stä M:ään... Muita varsinaisia pettymyksiä siellä ei ollut lähes ollenkaan ja ottaen huomioon sen etten lukenut oikeesti 10 tuntia enempää kaikkiin yhteensä niin kirjoitin aivan älyttömän hyvin!

Kirjotin yhteensä kuusi ainetta (mikäköhän aivopieru oli ottaa mantsa ja terveystieto ylimääräiseksi...), joista syksyllä kirjoitin mantsan ja lyhyen matikan. Matikasta tuli se paljon toivottu L ja mantsasta M, joka oli aivan älyttömän hyvin verrattuna siihen että opettelin vasta samana aamuna mun mielestä tärkeimpiä juttuja! :-D Nyt keväällä kirjoitin puolestaan äikän, pitkän englannin, psykan ja terveystiedon. Äikästä tuli tosiaan se M, enkusta M, joka on ihan älyttömän hyvä suoritus multa kun enkun numerot on aina ollut sitä 7 pintaa, terveystiedosta tuli mun todistuksen "häpeäpilkku" eli C ja psykasta M vaikka jäikin vaan YHDEN pisteen päähän E:stä... Toi harmittaa niin vietävästi, mutta syksyllä suuntaan korottamaan sen ja äikän!

DSC_2608yo

Kaiken kaikkiaan oon enemmän kuin tyytyväinen mun arvosanoihin, vaikka sieltä niitä pettymyksiäkin joukosta löytyi, mutta musta on aika siistiä valmistua M:n papereilla vaikka lukemisen määrä huiteli lähellä nollaa. Tietty tässä herää kysymys miten oisin voinu pärjätä jos oisin antanu kaikkeni, mutta syksyllä se sitten nähdään kun suuntaan korottamaan! :-)

Löytyykö sieltä ruudun takaa muitakin ylioppilaita ja ootteko ollut tyytyväisiä arvosanoihinne?

8 kommenttia:

 1. Onnea paljon ♥! Itse kirjoitin aika keskiverto paperit viime vuonna, mutta pääasia oli, että pääsin unelmieni kouluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nora! No mutta hei tärkeintähän just se että pääsit minne halusitkin! :-)

   Poista
 2. Onnea, tosi hyvin kirjoitit :-). Ja tiedän todellakin tunteen, ärsytti todella paljon ku itselläkin jäi pari vuotta takaperin kaksi ainetta pisteen päähän seuraavasta kirjaimesta! Muut surkutteli jotain jos jäi "vaan" tyyliin kymmenen pistettä seuraavasta mutta itellä tosiaan kahessa se yksi vaivainen piste!!! Mutta johonkinhan se raja on vedettävä ja mun tuurilla just mun kohdalle :-D haha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) ja hei näinpä just! Mulla tosin kävi mantsassa tosi hyvä tuuri kun M raja oli 24, mun alustavat 23 ja nousi lautakunnassa just sen yhen pisteen :-D

   Poista
 3. Paljon onnea uudelle ylioppilaalle! :)

  VastaaPoista
 4. Suuret onnittelut sinulle ja mahtavaa viikkoa! :)♥

  VastaaPoista