SISUSTUSJUTTUJA

Oon muutaman kerran täällä jo vihjaillutkin tulevasta muutosta ja vihdoinkin ollaan edistytty asian kanssa joten oon kuluttanut aikaani suunnittelemalla, että mitä haluisin sitten siltä asunnolta jotta se olisi viihtyisä. Sisustuksessa mua miellyttää tällä hetkellä eniten valkoinen, musta, puunväri, kultainen, tummansininen ja hopea - noita ei tiettykään missään nimessä oo tulossa samaan huoneeseen meinaan siitä tulisi vähän överi joten oon (tai ollaan) päädytty sellaseen ratkasuun, että puuta ja valkoista löytyis joka huoneesta. Olkkariin ja keittiöön haluisin noiden lisäksi kultasta ja mustaa sekä makuuhuoneeseen puolestaan hopeeta ja tummansinistä. 

living room


bedroom


Mutta hei, asuntoasioista tuutte kuulemaan täällä varmaan kyllästymiseen asti kunhan asiat tästä vielä kehkeytyy, mutta siihen asti koitan hillitä itteäni näitten sisustusjuttujen kanssa ettei tää blogi täyty pelkästään niistä! :-D Nyt mun täytyy kuitenkin suunnatta naamapesulle ja sen jälkeen sunnata jo pilkkuhiljaa nukkumaan, että oon huomenna taas skarppina töissä!

4 kommenttia:

 1. Oi ihania juttuja oot miettiny! Itteänikin miellyttää sisustuksessa semmonen selkeys :) Ite ainakin ootan sisustuspostauksia! Hitsi oispa parveke niin pääsis sitä tälleen kesällä sisustaa!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että tykkäät! :-) Hahah ainahan sitä voi ostaa vaikka uusia sisustustyynyjä ja muutta niillä ilmettä! :-D

   Poista
 2. Tuo pyötä on aivan ihana! Innolla odotan sulta sisustuspostauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö ookkiin! Ollaan niin onnekkaita kun mun vaari on lupautunut tekemään meille vastaavan, en millään malta odottaa sitä! :-)

   Poista